Clip Nou SPECTRE: DAVE BAUTISTA Îl Snopeşte În Bătaie Pe DANIEL CRAIG

Mr. Hinx, îl întâlneşte pe James Bond, iar din confruntarea directă a celor două personaje, se pare că agentul 007 iese cam şifonat în noul clip din producţia Spectre.

Dave Bautista este Mr. Hinx în filmul numărul 24 al francizei James Bond intitulat Spectre

Daniel Craig, îl interpretează pe agentul James Bond pentru a patra oară în filmul cu numărul 24 al francizei. Un mesaj criptic din trecut său, îl trimite pe James Bond într-o misiune sub acoperire în Mexico City şi în cele din urmă la Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa văduva a unui criminal infam, în timp ce Agentul 007, se infiltrează într-o întâlnire ultra secretă unde descoperă vag despre existența unei organizații mondiale sinistre, cunoscută sub numele de Spectre. Între timp, în Londra, Max Denbigh (Andrew Scott), noul șef al Centrului pentru securitate națională, pune la îndoială acțiunile lui Bond și contestă relevanța serviciului MI6, condus de M (Ralph Fiennes).

Dave Bautista este Hinx în Spectre

Bond apelează pe ascuns la Moneypenny (Naomie Harris) și la Q (Ben Whishaw), pentru ajutor în căutarea unei persoane: Madeleine Swann (Léa Seydoux), fiica fostului său nemesis Mr White (Jesper Christensen), cel care aparent deţine indicii despre organizaţia Spectre . Fiind fiica unui asasin, ea îl înțelege pe Bond într-un mod în care alte persoane nu pot să îl înţeleagă.Atunci când el şi asociații lui, ajung tot mai adânc în interiorul vălului de mister ce acoperă teribilul secret din spatele organizaţie Spectre, ei îşi dau seama că există o conexiune înfiorătoare între James Bond și dușmanul pe care acesta îl caută, interpretat de Christoph Waltz.

Poster Spectre

Cu un surplus interesant în distribuţie, alături de Dave Bautista, Christoph Waltz, Andrew Scott, Monica Bellucci şi Léa Seydoux,, revin şi Ralph Fiennes, Ben Whishaw sau Naomie Harris. Spectre, s-ar putea dovedi a fi ceva mai special decât ultima producţie Skyfall. Spectre, are stabilită data de lansare în cinematografele IMAX 3D și cele tradiționale, pentru 6 Noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.