Primul Trailer FINDING DORY: Continuarea Mult Aşteptată A Succesului FINDING NEMO

Cei de la Disney şi Pixar au lansat primul trailer pentru animaţia Finding Dory, continuarea extrem de anticipată a succesului din 2003 Finding Nemo.

Primul trailer pentru animaţia Finding Dory, continuarea succesului Finding Nemo

Andrew Stanton se întoarce să regizeze această continuare mult aşteptată și în acelaşi timp, este co-autor al scenariului alături de Victoria Strouse, pentru animaţia ce o găsește pe Dory (vocea lui Ellen DeGeneres) în acelaşi loc în care a lăsat-o filmul original: în reciful de corali unde trăieşte Marlin (Albert Brooks) și Nemo. Împreună cu cei doi prieteni ai ei, Dory porneşte în căutarea unor răspunsuri de care începe să îşi amintească. Ea încearcă să îşi găsească părinţii şi familia pierdută. Dar pentru asta trebuie să pornească într-o aventură periculoasă.După cum puteți vedea în primul trailer pentru aventură animată, Finding Dory, Marlin și Nemo trăiesc încă fericiţi după aventură lor din primul film, dar prietena lor uitucă Dory, dezvoltă prostul obicei de a înota în somn.

Primul trailer pentru animaţia Finding Dory
Primul trailer pentru animaţia Finding Dory

În plus, ea pare să fie încă afectată de incapacitatea ei de a-şi aminti lucruri. Dar amintirile de lungă suprimate despre familia ei, încep să iasă la suprafață și în curând o trimit într-o căutare pentru a găsi răspunsuri. Este o configuraţie destul de drăguță a scenariului, care probabil va fi suficient de amuzant pentru a fi diferit faţă de filmul original. Și în timp ce acest prim trailer nu introduce nici un caracter în afară de de cele trei cunoscute deja, puteți paria că sequel-ul celor de la Pixar, Finding Nemo, va avea o mulţime de pești surpriză în distribuţie.

Poster Finding Dory

Finding Dory, mai are în distribuţie vocile actorilor Diane Keaton, Eugene Levy, Ed O’Neill, Idris Elba, Dominic West, Kaitlin Olsen, Willem Dafoe, și Ty Burrell. Animaţia va ajunge în cinematografe pe 17 Iunie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.