Primul Trailer THE HUNTSMAN WINTER’S WAR: Revine Vânătorul Chris Hemsworth Fără Albă Ca Zăpada

Primul Trailer THE HUNTSMAN WINTER’S WAR: Revine Vânătorul Chris Hemsworth Fără Albă Ca Zăpada

Primul trailer pentru continuarea The Huntsman Winter’s War, explorează originile Vânătorului interpretat de Chris Hemsworth, din povestea originală a filmului Snow White And The Huntsman.

Lumea fantastică din filmul Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător, se extinde de data aceasta cu descoperirea modului în care soarta Vânătorului Eric și a Reginei Ravenna se ciocnesc profund și periculos. Chris Hemsworth și câștigătoarea unui Oscar, Charlize Theron, vor reveni la rolurile lor în Winter’s War, o epopee de acțiune-aventură în care sunt atrase noi staruri ca Emily Blunt sau Jessica Chastain,. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan şi producătorul Joe Roth (Maleficent, Alice În Ţara Minunilor), conduc cu succes echipă într-o poveste nouă uluitoare inspirată din saga legendarului Vânător a poveştii lui Albă Ca Zăpada. Cu mult înainte ca malefica Regină Ravenna (Charlize Theron) să fie considerată învinsa de Albă Ca Zăpada, ea a privit în tăcere cum sora ei, Freya (Emily Blunt), a suferit o trădare sfâșietoare și a fugit din regatul lor. Având capacitatea de a îngheța orice inamic, tânăra regină de gheaţă Freya, a petrecut zeci de ani de zile într-un palat de iarnă unde a ridicat o legiune de vânători, inclusiv pe Eric (Chris Hemsworth) și pe războinica Sara (Jessica Chastain), pe care i-a izgonit din regat pentru nesupunere. Atunci când Freya află de decesul surorii ei, cheamă toţi soldații disponibili pentru a le oferii o misiune: să aducă acasă Oglinda Fermecată.

The Huntsman Winter's War: Ice Queen
The Huntsman Winter's War: Ravenna
The Huntsman Winter's War: Ravenna şi FreyaJessica Chastain (Sara) şi Chris Hemsworth (The Hunstman)
The Huntsman Winter's War: malefica Regină Ravenna (Charlize Theron)

Dar, în curând ea descoperă că Ravenna poate fi înviata. Împreună surorile rele amenința acest tărâm cu forţe întunecate cum nu s-au mai văzut vreodată, cu armata lor ce se dovedeşte a fi de neînfrânt. Asta până când cei doi Vânătorii izgoniţi, pentru că au încălcat regula reginei lor, încearcă să înfrângă toate forţele întunecate. Primul trailer pentru producţia celor de la Universal Pictures, continuarea filmului Snow White And The Huntsman, intitulată Huntsman Winter’s War, transportă publicul mai adânc în povestea personajului principal. De fapt, noul film, nu numai că explorează originile vânătorului războinic interpretat de Chris Hemsworth, dar o şi introduce pe Sara, un nou personaj interpretat de Jessica Chastain. Un alt nou personaj interesant este interpretat de Emily Blunt şi anume Freya, Regina De Gheaţă, sora mai mică a reginei Ravenna. Vorbind de Ravenna, suntem siguri că sunteţi curioşi să aflaţi modul în care Charlize Theron se întoarce în acest sequel, având în vedere evenimentele din primul film. Ei bine, acest trailer încearcă să ne explice acest lucru, deşi s-ar putea ca totul să aibă o altă semnificaţie.

Chris Hemsworth (The Hunstman) The Huntsman Winter's War: Ice Queen Jessica Chastain (Sara)
Regina Ravenna (Charlize Theron) The Huntsman Winter's War: Ravenna şi Freya Jessica Chastain (Sara) şi Chris Hemsworth (The Hunstman)

Acestea fiind spuse, suntem mai mult decat siguri ca doar distribuţia în sine va merita prețul de admitere în cinema pentru The Huntsman Winter’s War.
În film mai joacă Sam Claflin și Nick Frost, iar continuarea The Huntsman Winter’s War, va ajunge în cinematografe pe 22 Aprile 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.