Au Încep Filmările Pentru WONDER WOMAN: Vezi Prima Imagine Oficială Din Film Cu GAL GADOT

La 75 de ani de la debutul în benzile desenate, prinţesa amazoniană Diana Prince, cunoscută ca şi Wonder Woman, are parte de prima ecranizare cinematografică ce a început filmările şi a lansat prima imagine oficială.

Au încep filmările pentru filmul Wonder Woman cu Gal Gadot

A durat destul de mult, dar până la urmă filmul Wonder Woman este în cele din urmă în faza de producţie şi distribuţia ajunge în faţa camerelor de luat vederi. A trecut numai 75 de ani de când şi-a făcut debutul în paginile DC Comics și iată că după decenii confruntări, Wonder Woman, îşi începe propria poveste cu adaptarea filmului de la Warner Bros. Şi ca şi cum acest lucru nu nu ar fii de ajuns ca să fim bucuroşi, istoria şi aventurile lui Wonder Woman vor fi aduse pe marele ecran de o regizoare, Patty Jenkins. Actriţa Gal Gadot este cea care preia greutatea acestui personaj din Universul Cinematic DC, o sarcină nu foarte uşoară luând în considerare aşteptările fanilor. Din păcate, încă nu avem nici o bucată de informaţie despre cronologia filmului sau intriga acestuia, dar, în imaginea ce o veţi vedea mai jos, Gal Gadot este văzuta purtând armura ei tradiționala, având Big Ben-ul Londonez în fundal, astfel încât putem presupune că Prinţesa Amazoniană va face un drum spre Londra, la un moment dat în film. Odată cu anunţul că filmările pentru Wonder Woman au început, studioul a lansat prima imagine oficială a actriţei în costumul din film și a anunțat o mulțime de completări interesante în distribuţie.

Prima imagine oficială cu Gal Gadot în rolul din filmul Wonder Woman
Gal Gadot o va interpreta oficial pe Wonder Woman iar Chris Pine va fi Căpitanul Steve Trevor

Ştiam deja că Gal Gadot o va interpreta oficial pe Wonder Woman iar Chris Pine va fi Căpitanul Steve Trevor. Alături de cei doi actori, vor mai fac parte din distribuţia filmului şi următorii, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui (American Hustle), Elena Anaya (The Skin I Live In) şi Lucy Davis (Shaun Of The Dead). Deşi nişte zvonuri de la începutul acestei luni spuneau că Nicole Kidman ar fi fost în discuţii pentru un rol foarte important, ea nu se află printre numele oficiale ale distribuţiei. Indiferent de asta, distribuţia arată deocamdată formidabil. Filmul Wonder Woman, va urma povestea din Batman v Superman: Dawn Of Justice, acolo unde caracterul interpretat de Gal Gadot va apărea pentru prima dată și cea din aşteptatul Suicide Squad, filmul ce va oferi publicului un film foarte diferit cu supereroi, faţă de ceea ce am văzut anterior. Curios, comunicatul de presă se referă la aceasta ca „filmul Wonder Woman”, și nu Wonder Woman. Poate că titlul final va fi puţin mai complex şi diferit?!

Batman V Superman: Dawn Of Justice

Evident, Wonder Woman, este oarecum de o piatră hotar în această branşa cu supereroi, fiind primul film condus de o femeie regizor din epoca modernă. Așteptam cu nerăbdare să vedea ce ideii vor pune în valoare echipa de producţie a regizoarei.
Filmul trebuie să ajungă în cinematografe pe 23 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.