În Primul Trailer Pentru BARBERSHOP 3: THE NEXT CUT Toată Lumea Revine

Ice Cube readuce din nou în centrul atenţiei frizeria din cartierul cu probleme în care a început totul, alături de toate noile problemele amuzante pe care acesta le are în primul trailer pentru continuarea Barbershop 3: The Next Cut.

Primul Trailer Pentru BARBERSHOP 3: THE NEXT CUT

Nici nu s-a dezmeticit bine de succesul obţinut cu Straight Out Of Compton, Ice Cube şi casa lui de producţie ne poartă din nou într-un cartier cu probleme etnice. Primul film despre frizeria buclucaşă, a avut premieră în anul 2002, având parte de un sequel în 2004, și în cele din urmă, iată că trilogia ajunge şi la un final, la aproximativ 11 ani de la ultimul film despre frizeria noastră favorită din Chicago. Şi ca să fie totul complet, aproape toată distribuţia ce a apărut în cele două filme anterioare, revine în Barbershop 3. Nume precum Ice Cube, Common, Cedric The Entertainer, Regina Hall, Anthony Anderson, Eva, JB Smoove, Lamorne Morris, Sean Patrick Thomas, Tyga, Deon Cole și Nicki Minaj. Acest film face parte de fapt dintr-o franciză care nu a avut mare succes peste oceane şi nici nu a fost urmărita cu atât de mult interes, dar suntem siguri că unii dintre voi, s-ar putea să doriți să vedeţi despre ce este vorba în acest al treilea film.

Anthony Anderson și Nicki Minaj în Barbershop: The Next Cut
Common, Cedric The Entertainment și Ice Cibe în Barbershop: The Next Cut
Cedric The Entertainment Nicki Minaj și Ice Cibe în Barbershop: The Next Cut
Barbershop: The Next Cut

A trecut mai mult de 10 ani de la ultima noastră programare făcută la salonul de frizerie a lui Calvin (Ice Cube). El și vechea lui echipă de frizeri, inclusiv Eddie (Cedric The Entertainer), practică încă aceeaşi meserie, chiar în acelaşi loc. Evident, vechea frizerie din Chicageo, a suferit unele schimbări majore. Cel mai vizibilă schimbare este distribuţia mixtă a frizerilor, într-o locaţie unde pe vremuri, totul era făcut doar de bărbaţi. Doamnele aduc cu ele propriul farmec, de la multă bârfă la provocarea băieților la fiecare pas. În ciuda vremurilor bune și a camaraderiei din frizerie, comunitatea din jur nu arată prea bine, forțându-l pe Calvin și pe colegii săi să facă un efort deosebit pentru a salva nu numai vechea frizerie, dar şi cartierul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Poster Barbershop: The Next Cut

Barbershop: The Next Cut, este regizat de cineastul veteran Malcolm D. Lee, iar cei de la Warner Bros vor lansa filmul în cinematografe începând cu data de 15 Aprilie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.