PROMETHEUS 2 Primeşte O Dată De Lansare Oficială Un Sinopsis Şi Un Nou Titlu

PROMETHEUS 2 Primeşte O Dată De Lansare Oficială Un Sinopsis Şi Un Nou Titlu

În ciuda faptului că regizorul Ridley Scott, spunea că sequel-ul Prometheus se va numi Alien: Paradise Lost, iată că tot oficial, Prometheus 2 va avea un alt titlu şi o cu totul altă poveste.

Saga Prometheus a regizorului Ridley Scott, cu siguranţă va continua, deși de data aceasta, este mai mult decât sigur că filmul va intra în producţie în mod oficial. Autorul vorbea despre continuarea intrigii semi legată de franciza Alien, încă dinainte de premiera lui Prometheus, dar în timp ce performanţele la boxoffice ale filmului nu au fost destul de solide, nu a primit automat o confirmare pentru o continuare. Iar pe lângă asta, răspunsul oarecum mixt al publicului, a contribuit la situaţia oarecum neclară a unei continuări Prometheus. Cu toate acestea, atunci când regizorul Neill Blomkamp, a vorbit în mass-media despre realizarea unui sequel Alien, la începutul acestui an, Ridley Scott, a ajuns în cele din urmă să hotărască că vrea să meargă totuşi mai departe cu Prometheus 2. El a început să vorbească mai serios despre asta, stabilind o dată de începere a producţie timpurie, precum și un titlu, Alien: Paradise Lost. Totuşi, acest titlu a dispărut destul de recent, probabil din cauza problemelor cu drepturile de autor asupra subtitlului „Paradise Lost”. Dar, iată că acum, cei de la 20th Century Fox, confirmă în mod oficial noul titlu al filmului, ALIEN: COVENANT și stabileşte o dată de lansare pentru 6 Octombrie 2017. Şi ca să ne convingă, lansează şi o imagine oficială cu un logo:Prometheus 2 se numeşte oficial Alien: Covenant

Evident, Ridley Scott a vorbit foarte mult despre modul în care Alien: Covenant, (sau Prometheus 2, sau cum vreţi să-i ziceţi), se va interconecta cu franciza Alien, iar sinopsisul oficial confirmă că această continuare va fi primul film din cele două continuări care vor aduce franciza direct în intriga din Alien și va dezvălui cine este creatorul fiinţelor xenomorfe. Între timp, acel Alien 5 al regizorului Neill Blomkamp, a fost pus în așteptare pentru un timp nedeterminat. Sinopsisul oficial spune aşa: Ridley Scott se întoarce la universul pe care l-a creat în Alien cu producţia Alien: Covenant, al doilea capitol dintr-o trilogie prequel care a început cu PROMETHEUS – ce se va conecta direct cu munca science fiction a lui Scott din 1979. Constrânşi să ajungă pe o planetă ce se află de partea cealaltă a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant, descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar care este de fapt o lume periculoasă şi întunecata, al cărui unic locuitor este un „sintetic” pe nume David (Michael Fassbender ), ultimul supravieţuitor al expediţiei Prometheus. Deci, fără personajul interpretat de Noomi Rapace? Prometheus s-a încheiat atunci când personajele Elizabeth și David au rămas singurii supraviețuitori ai expediţiei Prometheus. Totuşi, numele actriţei Noomi Rapace este de negăsit, iar sinopsisul oficial îl plasează pe David ca fiind „unicul supravieţuitor” al planetei.

Prometheus 2 se numeşte oficial Alien: Covenant
Se pare că actrița nu se va întoarce pentru această continuare la urma urmei, fapt surprinzător, fiindcă farmecul francizei Alien a constat în eroismele feminine.
Nu putem decât să sperăm că echipajul navei Covenant ne va oferi o oportunitate de a introduce un nou erou de sex feminin.

Alien: Covenant, va ajunge în cinematografe pe 6 Octombrie 2017 şi va începe producţia, la începutul anului viitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.