STAR WARS THE FORCE AWAKENS: Noul Trailer Internaţional Conţine Multe Cadre Nemaivăzute

Dacă credeai că ai văzut tot ce era de văzut despre Star Wars The Force Awakens, ar fi bine să te răzgândeşti, căci noul clip internaţional, te va uimi cu noile cadre fantastice şi cu coloana sonoră.

Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens

Deşi, regizorul şi în acelaşi timp coscenaristul J.J. Abrams, a declarat că nu vom mai vedea încă un trailer pentru Star Wars: The Force Awakens până la lansarea filmului, iată că cei de la Disney, au tendinţa să îl contrazică. După ce am văzut ultimul trailer fantastic ce a strâns până în ziua de astăzi aproximativ 57 de milioane de vizualizări, campania de marketing epocală a companiei Disney, lansează un trailer la nivel internațional, ce va lăsa fanii cu gura căscată, mai ales că trailerul conţine noi imagini şi dezvăluiri din intriga atât de secretă a celui mai aşteptat film al anului: Star Wars The Force Awakens. În timp ce acest trailer nu scoate la iveală spoilere majore, totuşi face aluzie la anumite puncte din intrigă ce au fost până acum doar zvonuri sau presupuneri. Există şi unele imagini izbitoare ce sugerează că implicarea lui Adam Driver (Kylo Ren) și a unui alt personaj principal, ar putea fi un punctul cel mai important din film. Sincer, chiar am fi putut vedea filmul şi fără să vedem acest nou trailer internaţional, dar dacă sunteți ca noi, în căutarea oricărui bit de imagini noi din The Force Awakens, puteți găsi câteva imagini din noul trailer chiar mai jos.

Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens: BB8
Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens: Rey & Kylo ren
Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens: Rey pe planeta Jakku
Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens: Apus pe planeta Jakku
Trailer International Nou Star Wars The Force Awakens: Tie-Fighters pe planeta Jakku

Probabil, ca şi noi, vă întrebaţi unde este Luke Skywalker, unde este băiatul fermier ce a reuşit să sfideze un imperiu?! Ei bine, deocamdată, totul rămâne un mister, în ciuda a zeci de mii de speculaţii pe care fanii francizei le-au împrăştiat pe internet. Iar dacă acest trailer complet reuşeşte să realizeze ceva, este simplul fapt că producătorii împreună cu J.J. Abrams, încearcă să predea cumva ştafeta mai departe, unei generaţii noi. Inclusiv povestea principală a francizei, care pare să primească o cu totul altă semnificaţie. Inclusiv bătăliile între nave, care în mod normal, ar trebui să se petreacă, între stele. Că doar de aia se numeşte Star Wars, nu?! Oricum, totul pare bine orchestrat, iar influenţa amprentei regizorului J.J., se simte încă de la primele cadre. Să nu mai zicem că John Williams se ridică din nou la înălţime cu coloana sonoră. Şi suntem siguri că ăsta e doar vârful iceberg-ului. Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje interpretate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.


Han Solo

Poster Star Wars The Force Awakens: Leia

Poster Star Wars The Force Awakens: Rey

Poster Star Wars The Force Awakens: Finn

Filmul Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și mai are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.