Trailer Nou LONDON HAS FALLEN: Acţiune Intensă Cu GERARD BUTLER Şi AARON ECKHART

Gerard Butler, este coşmarul teroriştilor ce vor să distrugă Londra pentru a-l captura pe preşedintele american în noul trailer pentru continuarea filmului de acţiune London Has Fallen.

Gerard Butler, este coşmarul teroriştilor în continuarea London Has Fallen

Producţia de acţiune London Has Fallen, este continuarea succesului Olympus Has Fallen regizat de Antoine Fuqua prin 2013, un film de acțiune şi suspans, dar mai ales un thriller bazat pe emoție sporită şi autenticitate. Iar dacă în primul film, actorul Gerard Butler este un agent al Serviciului Secret pe nume Mike Banning, care a fost însărcinat să îl salveze pe Preşedintele Americii, Benjamin Asher, interpretat de Aaron Eckhart, atunci când teroriștii au asediat Casa Albă, în această continuare, după cum sugerează şi titlul filmului, Mike Banning (Gerard Butler), este gata să salveze capitala Angliei de o organizaţie teroristă. Noul şef al serviciului secret, împreună cu preşedintele Americii, participă la funeraliile prim-ministrului britanic ce a murit în circumstanțe misterioase. Dar, ceea ce începe să fie evenimentul cel mai bine protejat din lume, se transformă foarte rapid într-un complot mortal pentru uciderea liderilor celor mai puternice naţiuni din lume. Eroul nostru este martor la devastarea fiecărui reper cunoscut din capitala britanică și la dezlănțuirea unei viziuni terifiante a viitorului, pe care doar el poate să o oprească.

Gerard Butler, este coşmarul teroriştilor în continuarea London Has Fallen

Formidabilul şef al Serviciul Secret (Gerard Butler), împreună cu alte două persoane, președintele Statelor Unite (Aaron Eckhart) și un agent MI-6 agent (Charlotte Riley), care nu are încrede în nimeni, sunt singurele persoane capabile să oprească acest complot mortal. Evident, în London Has Fallen, revine Morgan Freeman în rolul vicepreședintelui Statelor Unite. Regizat de Babak Najafi, continuarea filmului de acțiune cu un succes surprinzător succes Olympus Has Fallen, are probabil aceeaşi reţetă ca şi primul film, multă acţiune în locuri improbabile, ba chiar pare să repete reţeta prin care se negociază aceeaşi situaţie a ostaticilor. Şi evident, aceeaşi metodă de a salva situaţia ca şi în primul film, doar că principala ţintă a teroriştilor, pare a fi tot preşedintele Statelor Unite. Plus, mult mai multe explozii devastatoare ce răstoarnă principalele monumente istorice din Londra. Dar, ştim cu toţii, că subtilitatea, nu este punctul forte al acestor filme de acţiune şi nici nu cred că ar vrea cineva prea multe teorii politice în astfel de filme.

Poster London Has Fallen

Filmul ajunge în cinematografe pe 4 Martie 2016 şi mai are în distribuţie actori ca Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Robert Forster, Sean O’Bryan, Radha Mitchell, Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul, Charlotte Riley, și Waleed Zuaiter.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.