TOP GUN 2: Actorul VAL KILMER Revine La Rolul ICEMAN Chiar Dacă Încă Nu A Citit Scenariul

TOP GUN 2: Actorul VAL KILMER Revine La Rolul ICEMAN Chiar Dacă Încă Nu A Citit Scenariul

Actorul Val Kilmer, a confirmat pe o reţea de socializare că a primit o ofertă tentantă pentru a reveni la rolul Iceman în filmul Top Gun 2.

Deocamdată, producţia Top Gun 2, continuă să funcționeze mai mult ca un concept decât ca un film care ar trebui să înceapă producţia în orice moment. Tom Cruise, nu duce lipsă de proiecte la care să lucreze, el fiind foarte implicat în franciza Mission: Impossible, în timp ce lucrează din greu la un al sequel pentru Jack Reacher: Never Go Back și cine ştie, poate chiar în thrillerul SF, Luna Park. Între timp, ultima dată când am auzit de intrigă din Top Gun 2, aceasta spunea că filmul va explora un război psihologic de la sfârșitul erei piloţilor de vânătoare, ce vor fii înlocuiţi de drone militare.

Val Kilmer (Iceman) în Top Gun

Momentan, Top Gun 2, nu are regizor şi nici nu se ştiu alte detalii dincolo de faptul că Tom Cruise va reveni la rolul Maverick. Iar acum, putem fi siguri că şi Val Kilmer, va reveni la rolul Iceman. Actorul declarat pe Facebook că a fost abordat de către oficiali pentru a-şi relua rolul, presupunând că filmul Top Gun 2, va începe vreodată producţia şi filmările.
-„Tocmai am primit o ofertă pentru #topgun 2 – şi vreau să ştiţi că nu de multe ori în viaţă poţi spune „da” fără să citeşti scenariul”, a declarat actorul.
Chiar şi Val Kilmer recunoaște că filmul este încă departe de a începe producţia și că încă o mulțime de piese mai trebuie să se potrivească în acest puzzle imens.

Val Kilmer (Iceman) şi Tom Cruise (Maverick) în Top Gun

Dar în cazul în care acest lucru se va întâmpla vreodată, Top Gun 2, va avea din nou în centrul atenţiei personaje ca Maverick și Iceman. Și hei, cine ştie, poate softul care dirijează dronele, se va numi GOOSE, şi va dispune de vocea lui Anthony Edwards. Totuşi, lăsând glumă la o parte, poate că „Iceman” ar trebui să mai scape de nişte kilograme.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.