Primul Trailer Epic INDEPENDENCE DAY 2 RESURGENCE: Revin Invadatorii Din Spaţiu

La 20 de ani de la primul atac, omenirea luptă din nou cu invadatorii extratereştri în primul trailer fantastic pentru Ziua Independenţei 2: Resurgence.

Primul trailer epic pentru continuarea Ziua Independenţei 2: Resurgence

Lansarea primului trailer pentru Independence Day: Resurgence, a luat prin surprindere pe toată lumea. Chiar dacă aşteptăm de aproape două decenii o continuare a filmului original din 1996 regizat de Roland Emmerich, blockbusterul ce va readuce în prim plan invazia extratereştrilor din primul film, are parte de un trailer fantastic ce ar trebui să compenseze toată acea frământare şi aşteptare îndelungă. Am știut întotdeauna că ei se vor întoarce. După Ziua Independenței, filmul ce a redefinit genul eveniment al cinematografiei, următorul capitol epic ne oferă un spectacol global pe o scală de neimaginat. Folosind tehnologia extraterestră, națiunile de pe Pământ au colaborat într-un program global de apărare, pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregăti omenirea pentru forţa avansată și fără precedent a extratereştrilor. Doar ingeniozitatea unor bărbați și femei curajoase, pot restabili ordinea în lume, ce se află la un pas de dispariție. Evident, primul trailer pentru Independence Day 2, foloseşte celebrul discurs al preşedintelui Whitmore, interpretat de Bill Pullman, din primul film, pentru a sublinia încă odată importanţa cu care această invazie trebuie tratată şi pentru a ne reaminti că este de datoria întregii rase umane să colaboreze în ciuda conflictelor între naţiuni. Acţiunea filmului are loc la 20 de ani de la evenimentele din Ziua Independenţei, iar scenariul scris de Carter Blanchard şi Roland Emmerich foloseşte o soluţie inspirată pentru a face omenirea să aibă şanse într-o confruntare cu extratereştrii mult mai dezvoltaţi tehnologic.Din câte veţi vedea, tehnologia extraterestră este exploatată la maxim de către omenire, pentru a construi arme şi nave mult mai avansate.

TRAILER INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE
TRAILER INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE
TRAILER INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE
TRAILER INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE
TRAILER INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE
INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE

Deşi actorul Will Smith a preferat să nu revină în această continuare, moartea lui fiind explicată printr-un accident aviatic în timpul unei testări, Jeff Goldblum revine în rolul cercetătorului David Levinson. Judd Hirsch este din nou tatălui acestuia iar Bill Pullman, este fostul preşedinte Whitmore. Jasmine, soţia căpitanului Steven Hiller (Will Smith), interpretată de Vivica A. Fox revine şi ea. Cât despre noile achiziţii ale distribuţiei, Jessie Usher îl interpretează pe fiul cuplului Steven Hiller şi Jasmine, înrolat în armata SUA. Sela Ward este noul preşedinte al SUA, iar Charlotte Gainsbourg interpretează rolul unei cercetătoare ce aduce un detaliu important pentru această luptă epică. Roluri importante în Independence Day: Resurgence mai deţin şi actorii Liam Hemsworth, Joey King, Brent Spiner şi William Fichtner. Cu un buget de peste 200 milioane de dolari, Roland Emmerich pare să se fii întrecut pe sine şi din câte se pare, unul din ţelurile sale sunt să fie un film „mai măreţ” şi mai plin de acţiune, decât cel din 1996. Filmul original Ziua Independenţei, a avut premiera cu cel mai mare succes din 1996, încasând peste 800 de milioane de dolari, iar în câteva săptămâni de la lansare, a devenit primul film din istorie ce a încasat peste 500 milioane de dolari în afara Statelor Unite. De data aceasta, miza şi aşteptările sunt mult mai mari, mai ales că Independence Day 2, ar trebui să netezească calea spre cel puţin încă un film pentru a deveni o trilogie completă.

INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE

Oricum vor sta lucrurile, trailerul pare o combinație perfectă de nostalgie amestecată cu puţină acţiune modernă interesantă. Tonul filmului pare puţin mai întunecat din punct de vedere cinematografic și chiar dacă nu suntem bucuroşi că Will Smith nu revine, chiar dacă acest trailer demonstrează că umorul filmului original lipseşte, nu rămâne decât să sperăm că filmul va fi mult mai interesant decât ne permite acest trailer să vedem.
Independence Day: Resurgence, ajunge în cinematografe pe 24 Iunie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.