Trailer Nou KUNG FU PANDA 3: Justiția Este Pe Cale Să Fie Servită

Noul personaj negativ Kai, ameninţă întreaga țară iar Po este nevoit să transforme un sat întreg de urşi panda obezi, în maeştrii Kung Fu, în noul trailer super-amuzant al animaţiei Kung Fu Panda 3.

Trailer nou super-amuzant pentru animaţia Kung Fu Panda 3

Au trecut aproape cinci ani de când DreamWorks ne-a introdus pentru prima dată în lumea amuzantă a ursului panda transformat în maestru Kung Fu, interpretat de Jack Black, în desenul animat Kung Fu Panda. Acest film a fost doar primul din ceea ce studioul de animație speră să fie o franciză de succes, ce a avut deja o continuare bine primită în 2011 și un serial animat realizat de Nickelodeon intitulat Legends Of Awesomeness. În acest moment, Războinicul Dragon și prietenii săi Furious Five, se întorc pentru Kung Fu Panda 3, după ce au protejat cu succes casa din Valea Păcii și a altor părți ale Chinei antice din filmele anterioare. În ciuda poveştii tragice a lui Po, la sfârșitul ultimul film am aflat că tatăl lui Po, este de fapt în viață și trăieşte bine mersi într-un sat ascuns, undeva departe de ochii lumii, împreună cu alţi urşi panda ce au supraviețuit. Al treilea film al francizei, îl va purta pe Po în satul ascuns al urşilor panda, pentru a se reuni cu tatăl său, interpretat de starul din serialul Breaking Bad, Bryan Cranston, el fiind noua achiziţie în franciza animată, ce are deja nume faimoase ca Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu și Seth Rogen.

JK Simmons în rolul personajului negativ Kai
Trailer nou Kung Fu Panda 3
Trailer nou Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3 a avut o realizare anevoioasă, mai ales că au apărut probleme când s-a realizat schimbarea distribuitorilor din Paramount Pictures în 20th Century Fox, lucru ce a mutat data de lansare de patru ori până acum. Filmul animat, care este o co-producție între DreamWorks Animation și studioul chinezesc Oriental DreamWorks, a fost inițial programat să ajungă în cinema prin martie 2016, dar a fost mai târziu mutat pe 23 Decembrie 2015. Totuşi, studioul a decis cu înțelepciune că nu ar fi indicat să concureze cu Star Wars: The Force Awakens. În cele din urmă, animaţia şi-a stabilit lansarea pe 29 Ianuarie 2016. Noile achiziţii ale distribuţiei sunt Kate Hudson în rolul femelei panda Mei Mei şi JK Simmons în rolul personajului negativ Kai, un duh antic rău ce începe să terorizeze China, în timp ce fură puterile maeştrilor kung fu învinşi. La cârma animaţiei stau Jennifer Yuh Nelson și Alessandro Carloni, iar Guillermo del Toro se întoarce în rolul producătorului executiv al proiectului, în timp ce Hans Zimmer va marca din nou coloana sonoră a filmului.

Poster KUNG FU PANDA 3

Noul trailer, se concentrează pe amenințarea reprezentată de Kai în întreaga țară și efortul lui Po de a transforma satul de pândă obezi în maeştrii Kung Fu. Po va afla ce înseamnă a fi cu adevărat un urs pândă în acest nou paradis descoperit.
Kung Fu Panda 3 va ajunge în cinematografele noastre pe 18 Martie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.