Trailer Şi Poster Nou ZOOLANDER 2: Revenirea Comică A Lui BEN STILLER Şi OWEN WILSON

Noul trailer pentru comedia Zoolander 2, ne demonstrează încă odată că sarcasmul este punctul forte al personajelor interpretate de Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell şi Penelope Cruz.

Trailer nou pentru comedia Zoolander 2

Ben Stiller şi Owen Wilson sunt gata să revină pe podiumul modei după 15 ani de la debutul în cinematografe a filmului Zoolander. Studiourile Paramount au lansat luna trecută un al doilea trailer pentru comedia Zoolander 2, iar gradul de entuziasm al publicului ce savurează umorul ridicol, a fost evident din numărul record de vizualizări. Trailerul a ajuns la 52 de milioane de vizualizări, un nou record pe segmentul filmelor de comedie. Scenariul continuării, este evident conceput din nou de Ben Stiller, care semnează şi regia, alături de Justin Theroux,. Filmul îi va readuce în industria modeling-ului pe Derek şi Hansel, care nu vor avea însă linişte, pentru că o companie rivală va încearcă să-i elimine. Aparițiile surpriză din film ale unor nume precum Justin Bieber, Lewis Hamilton sau Benedict Cumberbatch, sunt exploatate şi în acest nou trailer. Distribuţia este completată şi de nume celebre feminine, precum Olivia Munn, Kristen Wiig şi Penelope Cruz. Totuşi, cei doi actori ţin să ne reamintească că au trecut aproximativ 14 de ani de când i-am văzut ultima oară pe cele două modele masculine interpretate de Ben Stiller şi Owen Wilson, care de fapt arată la fel de bine.

Zoolander 2: Owen Wilson, Ben Stiller şi Penelope Cruz
Zoolander 2: Benedict Cumberbatch
Zoolander 2: Will Ferrell
Zoolander 2: Justin Bieber
Zoolander 2: Owen Wilson, Ben Stiller şi Penelope Cruz

Faptul că Ben Stiller, care a regizat şi senzaţionala comedie ridicolă din 2001, a revenit la cârma acestui sequel, nu este nici o surpriză pentru nimeni, mai ales că Zoolander 2, este oficial primul film regizat de actor după The Secret Life of Walter Mitty, care nu a avut succesul pe care îl aştepta. Acest nou trailer, este un memento bun ce ne spune clar că Ben Stiller se simte în largul lui atunci când respectă reţeta specială de comedie ridicolă, mai degrabă decât reţeta filmelor unde încearcă să echilibreze umorul cu dramă, cum a făcut în The Secret Life of Walter Mitty. Ben Stiller pare a fi din nou în formă în această continuare extrem de anticipată, poate şi din cauză că au trecut 14 ani de la realizarea primului film. În noul trailer internaţional, vom vedea o mulțime de imagini noi, dar şi câteva ce au fost prezentate în trailerele anterioare, dar cel mai important este că vedem puţin şi din povestea lui Derek, care a stat ascuns de lumea modei, precum și istoria personajului interpretat de Penelope Cruz, care urmăreşte un grup ce ucide oameni frumoși precum Justin Bieber.

Poster Zoolander 2

În afară de numele deja cunoscute ce vor avea apariţii surpriza în Zoolander 2, Ben Stiller, promite că vom mai vedea nume ca Fred Armisen, Kanye West, Billy Zane şi mulţi alţii. Cea mai încurajatoare apariţie este Will Ferrell, cel care revine pentru a juca rolul personajului negativ principal Mugatu, care are două dintre cele mai bune glumele vizuale ale trailerului nou.
Zoolander 2, ajunge in cinematograf pe 12 Februarie 2016.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.