TOPUL Celor Mai Piratate Filme Din 2015

În topul celor mai piratate filme din 2015, se află şi câteva surprize dar şi cele mai mari blockbustere ale anului care tocmai se încheie.

Totul Despre Filmele Noi: Cele Mai Piratate Filme Din 2015

Şi iată că după o perioadă plină de ştiri ce începeau cu titlul Star Wars The Force Awakens, trecem şi la ştiri mai amuzante. În general vorbind, studiourile, realizatori de filme, și starurile acestora, sunt foarte fericiţi să vadă că filmele lor aterizează pe listele unor ceremonii de premiere sau într-un top 10 al criticilor. Dar, există şi liste pe care aceste filme nu ar vrea să fie. Ca această listă cu cele mai piratate filme ale anului 2015. Evident, cele mai multe dintre aceste filme, au dus-o bine chiar și fără să facă parte din această listă a filmelor piratate. În acest an, Furious 7, a fost pe lista filmelor cele mai piratate, încă înainte de a avea premiera în cinematografe, când a reușit să stabilească câteva recorduri de încasări. Recorduri ce au fost ulterior doborâte de Jurassic World și mai apoi de Star Wars Episodul VII. Şi totuși, trebuie să ne gândim la toți acei banii pe care aceste filme nu i-au făcut din cauza pirateriei. Trebuie să ţinem cont de faptul că aceste clasamente sunt bazate pe descărcările totale făcute pe internet, ceea ce înseamnă că filmele ce au avut premiera mai devreme în acesta an, sunt mult mai avantajate. Filmele din această toamnă sau iarnă, cum ar fi Star Wars sau Hunger Games, ar putea avea cifre de descărcări mult mai mari decât unele din filmele acestui top. Într-adevăr, cel mai recent film din 2015 este Minions, ce se află pe locul 13, în timp ce locul 1 este ocupat de producţie ce a avut lansarea oficială în 2014. Topul spune că Jurassic World și Avengers: Age Of Ultron sunt printre primele 10 titluri cele mai piratate ale anului. Dar probabil cea mai curioasă şi interesantă poziţie a acestui top este cea cu numărul 11, filmul Focus, care a câștigat doar 159 de milioane de dolari la nivel mondial în acest an, fapt ce nu este foarte rău pentru un film care a costat doar 50 de milioane de dolari, dar totuşi un film slab faţă de celelalte producţii de milioane de dolari din top. Se pare că cei ce downlodează filme online, îl iubesc destul de mult pe Will Smith, dar nu suficient de mult pentru a plăti un bilet la filmele sale.

TDFN: Cele Mai Piratate Filme Din 2015

Fără alte formalități, iată care sunt cele mai piratate filme ale anului 2015, conform firmei de cercetare Excipio, prin numărul de downloduri al fiecărui film:

14. INSIDE OUT (22.7 millioane)
INSIDE OUT

13. MINIONS (23.5 millioane)
MINIONS

12. SAN ANDREAS (25.9 millioane)
SAN ANDREAS

11. FOCUS (26.8 millioane)
FOCUS

10. KINGSMAN: THE SECRET SERVICE (30.9 millioane)
KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

9. TERMINATOR: GENISYS (31 millioane)
TERMINATOR: GENISYS

http://www.tdfn.ro/2014/07/primul-trailer-the-hobbit-battle-of-five-armies

7. FIFTY SHADES OF GREY (32.1 millioane)
http://www.tdfn.ro/2015/02/Fifty-Shades-Of-Grey-Clip

6. AMERICAN SNIPER (34 millioane)
http://www.tdfn.ro/2014/10/primul-trailer-pentru-drama-american-sniper

5. MAD MAX: FURY ROAD (36.4 millioane)
http://www.tdfn.ro/2015/03/Trailere-noi-Mad-Max-Fury-Road

4. JURASSIC WORLD (36.9 millioane)
http://www.tdfn.ro/2015/06/Trailer-final-Jurassic-World

3. AVENGERS: AGE OF ULTRON (41.6 millioane)
http://www.tdfn.ro/2015/03/Trailer-final-Avengers-Age-Of-Ultron

2. FURIOUS 7 (44.8 millioane)
http://www.tdfn.ro/2015/04/See-You-Again-este-imnul-lui-PAUL-WALKER-in-filmul-FURIOUS-7

1. INTERSTELLAR (46.8 million)
http://www.tdfn.ro/2014/07/interstellar-noul-trailer-al-dramei-sci-fi

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.