STAR WARS TREZIREA FORŢEI: Filmul Monstru Ce Devorează Toată Concurenţa

Star Wars: Trezirea Forţei, a devenit producţia cinematografică monstru ce înghite toate recordurile şi este pe cale sa devină filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Star Wars: Trezirea Forţei este pe cale sa devină filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Nu se îndoia nimeni ca filmul Star Wars: Trezirea Forţei, va face istorie în boxoffice, dar foarte puţini au fost analiştii de la Hollywood care să prezică un astfel de succes. Mega-producţia lui J.J. Abrams, a început prin a înregistra cel mai bun debut din istoria cinematografelor americane, după ce Trezirea Forţei a avut un total de 250 de milioane încasări în trei zile de la lansare. Şi ca un exemplu concludent, ultimele două producţii The Hobbit, au încasat 258, respectiv 255 de milioane de dolari, doar după câteva săptămâni. Trezirea Forţei a câştiga aceeaşi sumă în doar trei zile de la debut. Avatar, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a avut nevoie de 12 zile pentru a atinge pragul de 250 de milioane de dolari. Producţia Star Wars: Trezirea Forţei, a fost lansată în 4,134 cinematografe americane, acest lucru însemnând că este filmul cu cea mai extinsă lansare din luna decembrie înregistrată vreodată. Este unul din motivele pentru care filmul a ajuns la pragul de 100 de milioane de dolari, în doar 21 de ore.

STAR WARS TREZIREA FORŢEI: FINN
STAR WARS TREZIREA FORŢEI: REY

Şi ca să mai luăm un exemplu, filmul Jurassic World, a avut nevoie de cinci zile pentru a ajunge la suma de 250 de milioane, iar filmul Marvel, The Avengers, a încasat aceeaşi sumă pe parcursul a şase zile. Următorul prag pentru Star Wars: Trezirea Forţei, este cel de 1 miliard de milioane de dolari în SUA, record la care filmul Jurassic World a ajuns de abia în 17 zile. Şi ca să întregească toate aceste recorduri, încasările celui mai nou film Star Wars, se ridicau aseară la fabuloasa suma de 364 milioane dolari de peste mări şi 689.4 milioane dolari la nivel global. În acest ritm, Star Wars The Force Awakens, ar putea atinge 1 miliard de dolari câştigaţi din încasări, în acest week-end. Cele mai bune încasări ale filmului de până acum continuă să fie în Marea Britanie cu 68.2 milioane, urmată de Germania, cu 36.1 milioane și Franța cu 31.6 milioane dolari. Dar, acesta este doar începutul, mai ales că trezirea Forței a primit notă A de la majoritatea publicului, ceea ce înseamnă că acest film ar putea avea o popularitate ieşită din comun. Desigur, vacanța de iarnă si Crăciunul îi oferă filmului un avantaj enorm, mai ales că este considerat un film pentru întreaga familie. Iar dacă e să ne gândim la viitor, după părerea noastră, în această iarnă, am întâlnit doar primul film Star Wars ce ar putea detrona toate recordurile de la nivel mondial în boxoffice.

STAR WARS: TREZIREA FORŢEI

Iar dacă cumva aţi fost plecaţi de pe planetă în ultimele săptămâni, atunci trebuie să aflaţi că Star Wars: Trezirea Forţei, rulează şi în cinematografele româneşti de pe data de 18 Decembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.