the_chronicles_of_narnia_4_the_silver_chair_

THE CHRONICLES OF NARNIA 4: THE SILVER CHAIR Va Da Restartul Total Al Francizei

The Silver Chair, ar trebui să fie filmul cu numărul 4 din franciza Chronicles Of Narnia, dar din câte se pare, producătorii au o cu totul altă direcţie: vor reporni franciza cu alte personaje şi noi aventuri.

Ultima dată când am auzit despre Cronicile Din Narnia 4 a fost anul trecut când scenaristul David Magee a trimis un tweet de pe contul său personal spunând că a finalizat scenariul pentru The Silver Chair, după ce a petrecut mai mult de un an lucrând la proiect. A fost o actualizare neoficială, dar una bine venită pentru fanii francizei care aparent a dispărut în liniște fără urmă. Astăzi, suntem bucuroşi să anunţăm fanii francizei că avem un update oficial cu privire la progresul filmului, prin producătorul Mark Gordon, care spune că fantezia din Narnia nu numai că este în lucru, dar va suferi chiar şi o renaștere. El a confirmat că proiectul este momentan în dezvoltare activă și speră că va începe producția în viitorul apropiat.
-„Avem speranțe că vom putea începe filmările în foarte scurt timp. Suntem foarte încântaţi. Va fi cu totul o nouă franciză. Totul va fi original. Toate personajele originale, regizori diferiţi și o întreagă echipă nouă.” a declarat producătorul.
Acesta idee de repornire a francizei, nu vine ca o surpriză totală. Mark Gordon Company și CS Lewis Company au preluat drepturile francizei Narnia de la Grupul Walden încă din anul 2013, când au anunțat primele planuri pentru o adaptare The Silver Chair, aşa că nu e de mirare că societățile de producție ar vrea să construiască ceva nou în loc să se bazeze pe conceptul anterior, care a fost în cele din urmă, puţin lipsită de strălucire şi succes.

Coperta cărţii Cronicilor Din Narnia

În cel de al patrulea roman a Cronicilor Din Narnia, a trecut mai puțin de un an în Anglia, dar în Narnia au trecut zece ani. Aslan, îi cheamă înapoi în Narnia pe Eustace Scrubb, cel care s-a transformat în dragon în Voyage Of The Dawn Treader, și pe Jill Pole pentru a ajuta la găsirea fiului Prinţului Caspian şi singurul moștenitor al tronului, Prințul Rilian.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.