Ce Vedem La Cinema În 2016: Topul Celor Mai Aşteptate FILME De Anul Acesta

Anul 2016, va zdruncina din nou încasările boxoffice-ului mondial cu producţii ca Independence Day 2, Warcraft, Batman v Superman: Dawn Of Justice sau Rogue One: A Star Wars Story, fiind doar câteva din filmele ce ne vor determina să ajungem negreşit anul acesta în cinematografe.

TDFN Prezintă: Topul celor mai aşteptate FILME din 2016

La fel ca şi anul care a trecut, nu credem că ne-am putea restrânge la zece opțiuni în ceea ce priveşte filmele lui 2016, mai ales că se anunţă din nou un an plin de blockbustere şi hit-uri ce vor da boxoffice-ul peste cap. Deşi de obicei, toată  lumea are tendinţa de a etala cât mai multe producţii cu buget mare, suntem sigur că vom avea în listă, unele din cele mai aşteptate filme ale anului, dar în special acele filme ce vor avea un impact major asupra peisajului cinematografic şi al încasărilor din boxoffice-ul internaţional. După ce anul 2015 a fost un an fantastic în care am văzut răsturnări de situaţie extraordinare, începând cu Mission Impossible 5, şi foarte popularul Furious7, încasările filmelor din anul care au trecut, au marcat istoria cinematografiei, mai ales cu filme ca Jurassic World sau Star Wars The Force Awakens, mega-productia mamut ce a înghiţit record după record, devenin astfel, cel mai bine vândut film al tuturor timpurilor, întrecând producţii veterane precum Titanic şi chiar Avatar. Ca intotdeuna, ne cerem scuze în avans dacă unele din filmele voastre preferate nu au ajuns în lista noastră şi vom apreciem comentariile voastre din secţiunea de jos. Chiar aşteptăm să ne arătaţi că greşim şi că probabil ştiţi voi alte filme ce ar putea face faţă avalanşei de blockbustere din acest an. De la Kung-Fu Panda 3, Independence Day 2, Warcraft, Finding Dory, Suicide Squad, Batman v Superman: Dawn Of Justice sau Zoolnder 2, toate filmele notabile sunt prezente în lista noastră pe care vă încurajăm să o citiţi.

TDFN Prezintă: Topul celor mai aşteptate FILME din 2016

__________________________________________________________________________________

RIDE ALONG 2

Ice Cube şi Kevin Hart, care este acum un polițist cu drepturi depline, încearcă să rezolve din nou un caz foarte complicat, ce-i duce direct la Miami, acolo unde Ben (Kevin Hart), continuă să strice bunul mers al anchetei poliţieneşti. Regizorul Tim Story și co-starul primului film Tika Sumpter, revin în RIDE ALONG 2, alături de noile nume precum Ken Jeong, Olivia Munn, Benjamin Bratt, și Sherri Shepherd.

RIDE ALONG 2
Trailer |      Premiera: 15 Ianuarie 2016.  |      Distribuţie: Kevin Hart, Ice Cube. __________________________________________________________________________________

ZOOLANDER 2

Super modelele masculine Derek Zoolander (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson), revin în forţă şi vor face echipă pentru a-i salva pe cei mai frumoși oameni din lume de un plan criminal elaborat. Alături de celebrii actori vor mai apărea în ZOOLANDER 2 şi Penélope Cruz, Kristen Wiig și Benedict Cumberbatch. Regia este semnată de Ben Stiller, după un scenariu conceput de Justin Theroux.

ZOOLANDER 2
Trailer |    Premiera: 12 Februarie 2016.  |    Distribuţie: Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz

__________________________________________________________________________________

DEADPOOL

Regizat de Tim Miller, filmul Deadpool, spune povestea de origine a asasinului cu cel mai spurcat limbaj din istoria super-eroilor Marvel, film ce îl are în rolul principal pe actorul Ryan Reynolds (Wade Wilson), un fost membru al Forțelor Speciale transformat în mercenar, care a fost supus unui experiment ilegal ce îl lasă cu puteri de vindecare accelerate. El adoptă alter-ego-ul DEADPOOL. O mască roșie o să-i acopere ulterior fața teribil de distrusă, dar simţul umorului rămâne neatins, iar în timp ce personalitatea mercenarului rămâne aceeaşi, el este pregătit să se răzbune. Înarmat cu noile sale abilități, Deadpool îl vânează pe omul care aproape i-a distrus viața.

DEADPOOL
Trailer |   Premiera: 12 Februarie 2016. |  Distribuţie: Ryan Reynolds, Brianna Hildebran, Ed Skrein

__________________________________________________________________________________

KUNG FU PANDA 3

Al treilea film al francizei, îl va purta pe Po în satul ascuns al urşilor panda, pentru a se reuni cu tatăl său, interpretat de starul din serialul Breaking Bad, Bryan Cranston, el fiind noua achiziţie în franciza animată, ce are deja nume faimoase ca Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu și Seth Rogen. Noile achiziţii ale distribuţiei sunt Kate Hudson în rolul femelei panda Mei Mei şi JK Simmons în rolul personajului negativ Kai, un duh antic rău ce începe să terorizeze China, în timp ce fură puterile maeştrilor kung fu învinşi. La cârma animaţiei stau Jennifer Yuh Nelson și Alessandro Carloni, iar Guillermo del Toro se întoarce în rolul producătorului executiv al proiectului, în timp ce Hans Zimmer va marca din nou coloana sonoră a filmului.

KUNG FU PANDA 3
Trailer | Premiera: 18 Martie 2016. | Distribuţie: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman

__________________________________________________________________________________

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Filmul regizorului Zack Snyder, preia evenimentele din Man Of Steel (2013), şi îl găseşte pe Superman (Henry Cavill), într-o situaţie specială. El trebuie să dea socoteală pentru repercusiunile ultimei sale bătălii, dar mai ales pentru victimele colaterale rezultate din lupta sa cu generalul Zod. Batman (Ben Affleck), încearcă din umbră, să îşi apere orașul împotriva acestei prezențe extraterestre. Temându-se că acţiunile supereroului privit ca un zeu, vor rămâne nesupravegheate, puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului, îl provoacă pe salvatorul modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Dar în timp ce Batman şi Superman sunt în război, apare o nouă ameninţare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE
Trailer | Premiera: 25 Martie 2016. | Distribuţie: Henry Cavill, Ben Affleck, Jesse Eisenberg

__________________________________________________________________________________

THE JUNGLE BOOK

Cartea Junglei, versiunea din 2016, este gata să se dezlănţuie in cinematografe. Regizorul Jon Favreau (Iron Man), conduce actualizarea poveştii live-action a animaţiei clasice din 1967, bazată pe cartea scrisă de Rudyard Kipling. Bobocul Neel Sethi, conduce distribuţia noului film, în rolul Mowgli, un orfan crescut printre lupi în junglă. El are alături o distribuţie de voci stelară, inclusiv Idris Elba în rolul tigrului Shere Khan, Bill Murray în rolul ursului Baloo, Ben Kingsley în rolul panterei Bagheera, Scarlett Johansson în rolul înşelătorului şarpe piton Kaa, Christopher Walken în rolul urangutanului King Louie și Lupita Nyong’o în rolul lupului Raksha.

THE JUNGLE BOOK
Trailer | Premiera: 15 Aprilie 2016. | Distribuţie: Ben Kingsley,Christopher Walken, Scarlett Johansson, Bill Murray, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Neel Sethi

__________________________________________________________________________________

THE HUNTSMAN WINTER’S WAR

Lumea fantastică din filmul Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător (2012), se extinde de data aceasta cu descoperirea modului în care soarta Vânătorului Eric și a Reginei Ravenna se ciocnesc profund și periculos. Cu mult înainte ca malefica Regină Ravenna (Charlize Theron) să fie considerată învinsa de Albă Ca Zăpada, ea a privit în tăcere cum sora ei, Freya (Emily Blunt), a suferit o trădare sfâșietoare și a fugit din regatul lor. Având capacitatea de a îngheța orice inamic, tânăra regină de gheaţă Freya, a petrecut zeci de ani de zile într-un palat de iarnă unde a ridicat o legiune de vânători, inclusiv pe Eric (Chris Hemsworth) și pe războinica Sara (Jessica Chastain), pe care i-a izgonit din regat pentru nesupunere. Atunci când Freya află de decesul surorii ei, cheamă toţi soldații disponibili pentru a le oferii o misiune: să aducă acasă Oglinda Fermecată.

THE HUNTSMAN WINTER'S WAR
Trailer | Premiera: 22 Aprilie 2016.Distribuţie: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt

__________________________________________________________________________________

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Căpitanul America să se confrunte cu Iron Man, Vision, Black Widow, War Machine şi Black Panther. Regizat de Joe și Anthony Russo (Captain America: Winter Soldier), Civil War preia intriga exact după întâmplările din Avengers: Age Of Ultron, după incidentul internațional de la Sekovia, eveniment ce a avut consecinţe grave şi multe daune colaterale, agenţiile guvernamentale încep să se implice în problema super-eroilor. Un nou incident, determină guvernul să facă presiune politică pentru a instala un sistem de responsabilitate și un organ de conducere pentru a determina când şi cine va înrola serviciile super-echipei. Captain America nu este singur, iar alături de el se află prietenii săi apropiaţi Falcon, Hawkeye, agenta Sharon Carter, Ant-Man şi chiar Red Wing, un șoim de vânătoare foarte bine instruit, ce răspunde la comenzile verbale și mentale ale lui Falcon.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Trailer | Premiera: 6 Mai 2016. | Distribuţie: Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Tom Holland, Chadwick Boseman, Robert Downey Jr, Chris Evans

__________________________________________________________________________________

ANGRY BIRDS

Sony Pictures intră în istoria cinematografiei, cu prima adaptarea pentru marele ecran a unui joc pentru telefonul mobil: The Angry Birds Movie. Filmul animat, ne poartă pe o insulă populată în întregime de păsări, ce zburdă fericite, sau aproape fericite. În acest paradis al păsărilor, Red (Jason Sudeikis), o pasăre furioasă cu o problemă temperamentală, rapidul Chuck (Josh Gad), și volatilul Bomb (Danny McBride), au fost întotdeauna consideraţi nişte intruşi. Dar atunci când insulă este vizitat de nişte porcuşori verzi misterioşi, toată lumea se bazează pe aceşti proscriși pentru a-şi da seama ce eu de gând porcuşorii verzi.

ANGRY BIRDS
Trailer | Premiera: 13 Mai 2016. | Distribuţie: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride

__________________________________________________________________________________

X-MEN: APOCALYPSE

Încă de la începuturile civilizației, mutantul APOCALYPSE a fost venerat ca şi zeu. El este primul și cel mai puternic mutant şi a adunat puterile a multor alţi mutanţi de-a lungul timpului, devenind astfel nemuritor și invincibil. La trezire, după mii de ani, el este dezamăgit de lumea în care se află și recrutează o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe Magneto (Michael Fassbender), pentru a curăța omenirea și pentru a crea o nouă ordine mondială, unde va domni chiar el. În X-Men Apocalypse, James McAvoy se întoarce la rolul Profesorului X, alături de Jennifer Lawrence în rolul lui Mystique, Michael Fassbender ca Magneto, Nicholas Hoult ca Beast, Evan Peters ca Quicksilver, Rose Byrne ca Moira MacTaggert, și Lucas Till ca Havok. Cele mai noi achiziţii în echipa mutanţilor include nume ca Tye Sheridan în rolul Cyclops, Olivia Munn ca Psylocke, Alexandra Shipp ca Storm, Sophie Turner în rolul Jean Grey, Ben Hardy ca Angel și Lana Condor ca Jubilee. Lui Oscar Isaac îi revine provocarea impresionantă de a interpreta rolul antagonistului din titlul filmului.

X-MEN: APOCALYPSE
Trailer | Premiera: 20 Mai 2016. | Distribuţie: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Evan Peters, Rose Byrne

_________________________________________________________________________________

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Sequelul Alice Through The Looking Glass, îl are de data asta ca regizor pe James Bobin (The Muppets), iar în această continuare a succesului Alice În Țara Minunilor, vor reveni actorii Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Stephen Fry, Michael Sheen, Alan Rickman alături de Sacha Baron Cohen, Toby Jones şi Rhys Ifans.

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS
Trailer | Premiera: 27 Mai 2016. | Distribuţie: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Stephen Fry, Michael Sheen, Alan Rickman

_________________________________________________________________________________

WARCRAFT

Ecranizarea pentru marele ecran a popularului joc MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), este regizată de Duncan Jones și îi are în mijlocul intrigii pe Lothar (Travis Fimmel) și Durotan (Toby Kebbell), un om și un orc ce sunt gata să lupte împreună atunci când rasele lor sunt amenințate de o forță demonică, mult mai puternică. În vara acestui an vom vedea dacă adaptarea costisitoare a popularului joc video va atrage hoardele de fani, astfel încât parteneriatul dintre studiourile Universal și Legendary Pictures, să câștige inima fanilor dar şi să cucerească boxoffice-ul modial.

WARCRAFT
Trailer | Premiera: 10 Iunie 2016. | Distribuţie: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, Rob Kazinsky, Ben Foster, Daniel Wu, Clancy Brow.

_________________________________________________________________________________

NOW YOU SEE ME 2

Cei patru călăreți revin în joc, iar trupă de magicieni ne demonstrează că încă mai au asul în mânecă, de data aceasta găsindu-se ținta unui complot de răzbunare venit din partea fiul caracterului interpretat de Michael Caine în primul film, interpretat de Daniel Radcliffe.

NOW YOU SEE ME 2
Trailer | Premiera: 10 Iunie 2016. | Distribuţie: Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Caine, Daniel Radcliffe.

_________________________________________________________________________________

FINDING DORY

Andrew Stanton se întoarce să regizeze această continuare mult aşteptată și în acelaşi timp, este co-autor al scenariului alături de Victoria Strouse. Animaţia o găsește pe Dory (vocea lui Ellen DeGeneres) în acelaşi loc în care a lăsat-o filmul original: în reciful de corali unde trăieşte Marlin (Albert Brooks) și Nemo. Împreună cu cei doi prieteni ai ei, Dory porneşte în căutarea unor răspunsuri de care începe să îşi amintească. Ea încearcă să îşi găsească părinţii şi familia pierdută. Dar pentru asta trebuie să pornească într-o aventură periculoasă.

FINDING DORY
Trailer  | Premiera: 17 Iunie 2016. | Distribuţie: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton, Eugene Levy, Ed O’Neill, Idris Elba, Dominic West, Kaitlin Olsen, Willem Dafoe, Ty Burrell

_________________________________________________________________________________

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE

După Ziua Independenței, filmul ce a redefinit genul eveniment al cinematografiei, următorul capitol epic ne oferă un spectacol global pe o scală de neimaginat. Folosind tehnologia extraterestră, națiunile de pe Pământ au colaborat într-un program global de apărare, pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregăti omenirea pentru forţa avansată și fără precedent a extratereştrilor. Doar ingeniozitatea unor bărbați și femei curajoase, pot restabili ordinea în lume, ce se află la un pas de dispariție. Aproape la două decenii de la lansarea filmului original din 1996 regizat de Roland Emmerich, omenirea luptă din nou cu invadatorii extratereştri.

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE
Trailer |Premiera: 24 Iunie 2016. | Distribuţie: Jeff Goldblum, Judd Hirsch, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Jessie Usher, Charlotte Gainsbourg, Liam Hemsworth, Joey King, Brent Spiner

_________________________________________________________________________________

THE LEGEND OF TARZAN

In această ultimă ecranizare, Tarzan (Alexander Skarsgård), este domesticit și locuiește în Londra, dar este chemat înapoi la casa lui din junglă, când el devine un pion în jocul mișelesc al Căpitanului Leon Rom (Christoph Waltz). Dar Rom nu știe că a primit mai mult decât a negociat atunci când l-a adus înapoi în junglă pe Regele Maimuţelor.

THE LEGEND OF TARZAN
Trailer | Premiera: 1 Iulie 2016. | Distribuţie: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, John Hurt.

_________________________________________________________________________________

GHOSTBUSTERS

Reboot-ul îndelung aşteptat al clasicului film Ghostbusters, ajunge în cele din urmă în cinematografe cu o nouă echipă de Vânătorii De Fantome, ce sunt singura speranță a Manhattan-ului atunci când orașul devine invadat cu fantome de toate categoriile.

Fară Trailer | Premiera: 15 Iulie 2016. | Distribuţie: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth, Cecily Strong.

_________________________________________________________________________________

ICE AGE 5: COLLISION COURSE

Gaşca amuzantă din franciza animată Ice Age, revine din nou pe marele ecran şi de data aceasta, încearcă să evite daunele provocate de Scrat în spaţiu. Ice Age: Curs De Coliziune, este viitorul film de animaţie 3D, produs de cei de la Blue Sky Studios, adică al cincilea din seria de filme Ice Age și o continuare directă a animaţiei din 2012 Ice Age: Continental Drift. În Ice Age 5: Collision Course, celebrul personaj Scrat, ajunge ca întotdeauna din greşeală în spațiu cu ajutorul unui OZN, unde declanşează o serie de evenimente ce amenință Pământul în sine, dar şi pe Manny și restul turmei de prieteni, forțându-i pe aceştia să lase în urma lor, casa şi locul preferat. În călătoria lor plină de multe momente amuzante, ei descoperă un loc exotic, condus de un lider spiritual ce se numeşte Shangri Llama.

ICE AGE 5: COLLISION COURSE
Trailer | Premiera: 22 Iulie 2016.  | Distribuţie: Denis Leary, Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo, Keke Palmer, Jennifer Lopez, Chris Wedge, Simon Pegg __________________________________________________________________________________

STAR TREK BEYOND

Regizorul veteran al francizei Fast And Furious, Justin Lin, a stat în scaunul de regizor al noului film Star Trek Beyond, ce are acţiunea bazată pe un scenariu scris de actorul Simon Pegg și Doug Jung. Star Trek Beyond, va fi cu siguranţă puţin mai alert, puţin mai măreţ, mai obraznic și probabil mult mai distractiv decât filmele anterioare. Într-o lume plină de blockbustere întunecate, puţinele momente de umor drăguţ, fără îndoială datorită lui Simon Pegg, ar putea face ca Star Trek Beyond să fie un film SF plin de distracție şi aventură.

STAR TREK BEYOND
Trailer | Premiera: 22 Iulie 2016.  | Distribuţie: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Joe Taslim, Sofia Boutella, și Idris Elba. __________________________________________________________________________________

JASON BOURNE

Franciza bazată pe personajele create de Robert Ludlum, aduce din nou în atenţie lumea încâlcită a thrillerelor despre lumea spionajului într-un film ce are scenariul scris de Paul Greengrass și Christopher Rouse. Paul Greengrass, regizorul producţiei Supremația Lui Bourne și The Bourne Ultimatum, revine încă o dată alături de actorului Matt Damon în următorul capitol al francizei Bourne a celor de la Universal Pictures, într-un film ce îl găsește pe cel mai letal fos operativ CIA, ieşind din umbră.

JASON BOURNE
Trailer | Premiera: 29 Iulie 2016.  | Distribuţie: Matt Damone, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones, Julia Stiles. __________________________________________________________________________________

SUICIDE SQUAD

Scenaristul şi regizorul David Ayer, ne va introduce în lumea fantastică mai întunecată a super-eroilor DC. Membrii Echipei Sinucigaşilor, sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) şi colegii lor, vor lupta de data aceasta de partea binelui.

SUICIDE SQUAD
Trailer | Premiera: 5 August 2016.  | Distribuţie: Margot Robbie, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Will Smith, Jai Courtney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jim Parrack, Adam Beach __________________________________________________________________________________

INFERNO

Regizorul Ron Howard şi starul incontestabil al francizei Tom Hanks, vor finaliza în cele din urmă trilogia lui Dan Brown, cu o poveste ce îl găsește pe profesorul de simbolistică ca fiind ţinta unei vânătoare de oameni majoră, care trebuie să rezolve un puzzle complicat bazat pe Infernul lui Dante. Și dacă te întrebi de ce acest film este făcut, nu trebuie decât să îţi reamintesc de cele 485 de milioane de dolari câştigaţi la nivel mondial de Îngeri și Demoni.

INFERNO
Fară Trailer |Premiera: 14 Octombrie 2016. | Distribuţie: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Ben Foster, Irrfan Khan. __________________________________________________________________________________

În timp ce încă există încă o mulțime de filme bune ce vor avea premieră în 2016, unele dintre ele nu au ajuns deocamdată pe lista noastră. Fie nu avem destule informaţii despre ele, fie nu au trailere. Aşteptăm încă informaţii preţioase despre filme precum Assassin’s Creed cu Michael Fassbender, spinoff-ul Harry Potter intitulat Fantastic Beasts And Where To Find Them, filmul celor de la Marvel, Doctor Strange cu Benedict Cumberbatch şi anticipatul Rogue One: A Star Wars Story.
Între timp, ne poţi spune la ce film din lista noastră eşti nerăbdător să mergi?!
Tu ce film aştepţi să vezi în 2016?!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.