Trailer Nou THE ANGRY BIRDS: Află De Ce sunt Păsările Atât De Nervoase

În noul trailer pentru comedia de animaţie 3D, The Angry Birds, vom afla în cele din urmă de ce sunt păsările atât de supărate şi nervoase pe porcuşorii verzi.

Trailer Nou The Angry Birds (2016)

Adaptările de jocuri video au o istorie dubioasă la Hollywood. Ele nu prea au fost foarte bune şi nici nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Anul 2016 găzduiește un număr de astfel de filme cu speranța că vor rupe blestemul adaptărilor de jocuri video. Assassin’s Creed şi Warcraft ar fi printre cele mai anticipate, dar cei de la Sony se aventurează curajos în lumea cinematografiei cu prima adaptare a unui joc lansat pe o platformă de telefoane mobile: Angry Birds. Probabil că filmul nu va răspunde la toate întrebările tale cu privire la păsările din joc şi proiectilele ce sabotează mereu micile case de porcuşori, dar arată a fi distractiv. Jason Sudeikis interpretează rolul unei pasări foarte furioase pe nume Red, care locuiește pe o insulă populată aproape în întregime de păsări care sunt foarte bucuroase de sosirea porcuşorilor verzi misterioşi.

Volatilul Bomb (Danny McBride) The Angry Birds (2016)
Nervosul Red (Jason Sudeikis) The Angry Birds (2016)

Josh Gad va da voce pasării rapide Chuck, iar Danny McBride va fi volatilul Bomb în încercarea filmului de a spune o poveste diferită faţă de ceea ce se poate controla în joc. Filmul animat, ne poartă pe o insulă populată în întregime de păsări, ce zburdă fericite, sau aproape fericite. În acest paradis al păsărilor, Red (Jason Sudeikis), o pasăre furioasă cu o problemă temperamentală, rapidul Chuck (Josh Gad), și volatilul Bomb (Danny McBride), au fost întotdeauna consideraţi nişte intruşi. Dar atunci când insula este vizitată de nişte porcuşori verzi misterioşi, toată lumea se bazează pe aceşti proscriși pentru a-şi da seama ce au de gând porcuşorii verzi.

Poster The Angry Birds (2016)

Regizat de Clay Kaytis și Fergal Reilly, distribuţia filmului mai include voci ca Maya Rudolph, Kate McKinnon, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader, și Peter Dinklage.
Angry Birds va ajunge în cinematografe din 20 Mai 2016, iar în cinematografele din România pe 1 Iulie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.