20.000 DE LEGHE SUB MĂRI: Regizorul BRYAN SINGER Începe Filmările În Această Toamnă

20.000 DE LEGHE SUB MĂRI: Regizorul BRYAN SINGER Începe Filmările În Această Toamnă

Regizorul filmului X-Men: Apocalypse, va începe filmările pentru ambiţioasa ecranizare a romanului lui Jules Verne, 20.000 De Leghe Sub Mări, în această toamnă.

Regizorul Bryan Singer, este gata să pună pe pauză universului X-Men. Anul trecut, în timp ce era total implicat în producția filmului X-Men: Apocalypse, Singer, şi-a dezvăluit intenția sa de a regiza o adaptare a clasicei poveşti 20.000 De Leghe Sub Mări de Jules Verne. Acum, se pare că Singer, a încheiat un acord cu cei de la 20th Century Fox, pentru că studioul va produce aventura subacvatică cu submarinul Nautilus, începând din această toamnă, cu Bryan Singer la regia filmului, alături de producătorul Jason Taylor.  O nouă iterație pentru marele ecran a clasicului roman de Jules Verne, a fost în lucru de mult timp. Regizorul McG, a încercat o adaptare în 2009 și probabil vă mai amintiţi de cea mai recentă încercare, cea a lui David Fincher, care a încercat să obţină ceea ce ar fi fost prima sa aventură cu buget mare de la Disney, cu actori ca Brad Pitt și Channing Tatum în rolurile principale. Totuşi, cei de la Disney au considerat că Channing Tatum, nu este un actor suficient de cunoscut pentru a justifica bugetul pe care David Fincher l-a cerut, astfel încât cineastul a renunțat la proiect cu totul.

20.000 De Leghe Sub Mări
Concept art: 20.000 De Leghe Sub Mări

Apoi, în septembrie anul trecut, Bryan Singer, şi-a anunțat pe Instagram intenția de a regiza o nouă adaptare, cu un scenariu conceput şi scris de Rick Sordelet și Dan Studney (Jack și Uriașii). Într-o declarație recentă, Bryan Singer a declarat că pasiunea sa din copilărie pentru romanul lui Jules Verne, este imensă, și a declarat că această nouă versiune va „conține nu numai caracterele originale ale lui Căpitanul Nemo, Ned şi profesorul Aronnax, dar și unele caractere noi şi originale, cu intrigi sci-fi ce vor culmina într-o aventură atemporală pentru toate vârstele.” Când Singer a făcut anunțul inițial, a spus destul de clar că nu va abandona universul X-Men cu totul, ceea ce înseamnă că va reveni probabil pentru continuarea Apocalypse, care fără îndoială va concretiza mai departe noile versiuni ale lui Jean Grey, Cyclops, etc.  Dar 20.000 De Leghe Sub Mări, este acum confirmat ca fiind următorul film al lui Singer, iar toți cei implicați în acest proiect speră să înceapă filmările în această toamnă. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ne aşteptăm la un nou film X-Men, decât probabil după 2017.

Concept art: 20.000 De Leghe Sub Mări

Când vine vorba de munca lui Bryan Singer, totul arată fantastic de bine, dar ultima dată când a abordat o astfel de poveste clasică, cu o tentă pentru toate vârstele, Bryan, a realizat un film ce pur și simplu nu a funcționat. Să sperăm că Bryan Singer are un plan mai ferm decât cel pentru filmul Jack The Giant Slayer și o abordare vizuală în mânecă mai bună pentru Douăzeci De Mii De Leghe Sub Mări.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.