Primul Trailer JASON BOURNE: MATT DAMON Redevine Cel Mai Letal Agent

Matt Damon se întoarce la rolul cel mai iconic din cariera sa în noul thriller de acţiune Jason Bourne, al cărui trailer îl putem admira astăzi.

Matt Damon în primul trailer pentru filmul JASON BOURNE

Paul Greengrass, regizorul producţiei Supremația Lui Bourne și The Bourne Ultimatum, revine încă o dată alături de actorului Matt Damon în următorul capitol al francizei Bourne a celor de la Universal Pictures, într-un film ce îl găsește pe cel mai letal fos operativ CIA, ieşind din umbră. Pentru producţia Jason Bourne, actorul Matt Damon se alătură unei distribuţii de milioane cu Alicia Vikander, Vincent Cassel şi Tommy Lee Jones, în timp ce Julia Stiles, îşi va relua rolul original din serie. Frank Marshall produce din nou alături de Jeffrey Weiner, iar Paul Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman și Ben Smith revin în calitate de producători. Franciza bazată pe personajele create de Robert Ludlum, aduce din nou în atenţie lumea încâlcită a thrillerelor despre lumea spionajului într-un film ce are scenariul scris de Paul Greengrass și Christopher Rouse.

JASON BOURNE: MATT DAMON

Trilogia Bourne, în special Bourne Supremacy și Ultimatum, au fost filme teribil de bune, şi asta nu numai pentru că acestea au avut intrigi puternic ancorate în genul de spionaj, dar și pentru că acestea au fost o critică atentă adusă administrației Bush.Cu toate acestea, lumea s-a schimbat dramatic de atunci, şi se pare că noua franciză Bourne, se va adapta în consecință. Din câte se pare, Matt Damon și regizorul Greengrass, au fost întotdeauna interesaţi de ramificaţiile reale pe care le are franciza, spre deosebire de franciza Bond, care este bazată mai mult pe emoții „old-school” și mai puțin preocupată de contextul geopolitic actual.

Poster JASON BOURNE

Suntem siguri că vom vedea un trailer mai complet în curând, deocamdată bucuraţi-vă de revenirea lui Jason Bourne, film ce ar trebui să ajungă în cinematografe pe 29 Iulie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.