alien-covenant-noomi-rapace-nu-revine

Personajul Actriţei NOOMI RAPACE Nu Va Reveni În Filmul ALIEN: COVENANT

După multe declaraţii în contradictoriu, regizorul Ridley Scott, ne dezvăluie că personajul actriţei Noomi Rapace, Dr.Shaw, nu va reveni în filmul Alien: Covenant.

Dezvoltarea controversatei producţii Prometheus 2, a avut o traiectorie destul de ciudată. Înainte ca primul film să ajungă în cinematografe, regizorul Ridley Scott a fost nerăbdător să ne dezvăluie ce se va întâmpla în continuarea filmului, vorbind despre aventura ce va purta povestea pe planeta de origine a Inginerilor. Această idee inițială a regizorului, o găsea pe Dr. Shaw (Noomi Rapace) și androidul David (Michael Fassbender) într-o călătorie ce trebuia să ne dezvăluie de ce au creat Inginerii creaturile xenomorfe, ce i-a determinat să construiască acest monstru cu un sistem perfect de apărare şi ar fi trebuit să ne arate unde este planeta lor de origine. Cu toate acestea, acum că filmul a devenit o realitate şi poartă un nou titlu Alien: Covenant, se pare că povestea a evoluat și s-a schimbat destul de mult faţă de ideea inițială. În timp ce rapoarte timpurii despre Prometheus 2, au menționat că actriţa Noomi Rapace ar avea un rol mic în Alien: Covenant, Ridley Scott a confirmat acum (prin The Playlist) că actrița nu se va întoarce totuşi la rolul ei, adăugând că echipa sa este încă în procesul de a distribui rolurile principale ale filmului.

Concept art Alien: Covenant
Concept art Alien: Covenant
Concept art Alien: Covenant
Dr.Elizabeth Shaw (Noomi Rapace)

Cine sunt aceste personaje noi? Ei bine, Alien: Covenant preia acţiunea la aproximativ 10 ani de la evenimentele din Prometheus, cu un echipaj nou ce descoperă rămășițele navei Prometheus și pe unicul locuitor al planetei: pe David (Michael Fassbender). Va risca oare acest nou grup o vizită pe planeta Ingineriilor? Va fi filmul pur și simplu o continuare cu o nouă serie de personaje ce se vor învârti în jurul aceluiaşi subiect ca și în primul film? Totul este neclar în acest moment, dar singurul lucru care îl știm este că Katherine Waterston, se află în negocieri pentru a juca rolul unuia dintre noii membri ai echipajului, așa că suntem super interesaţi să vedem distribuţia şi setul de noi personaje pe care Ridley Scott le asamblează pentru această continuare. Este păcat că actriţa Noomi Rapace nu se va întoarce, mai ales că ar fi fost al naibii de interesant să vedem povestea care ar fi urmat. După cum arată lucrurile momentan, probabil Alien: Covenant va fi mai puțin o continuare directă decât ne așteptam. Ridley Scott s-a speriat că odată ajunsă povestea pe planeta Inginerilor, nu vor mai avea subiecte, sau va fi obligat să dezvăluie prea multe secrete.

Alien: Covenant

Totuşi, asta înseamnă că franciza Alien, o va lua într-o cu totul altă direcție nouă, care intenționează să complecteze cercul vicios pornit în primul film Alien, după încă două continuări Prometheus.
Producția pentru Alien: Covenant, este de aşteptat să înceapă în cursul acestui an în Australia, cu o dată de lansare stabilită pentru 6 Octombrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.