Primul Trailer GAME OF THRONES SEZONUL 6: Aminteşte-ţi De Trecut

A venit vremea să vedem primul trailer impresionant cu legături mistice în trecut și o galerie impresionantă de imagini din Urzeala Tronurilor Sezonul 6.

Primul trailer pentru Urzeala Tronurilor Sezonului 6

După o mulţime de teasere și câteva imagini lansate din Westeros, serialul preferat de public al celor de la HBO, lansează primul trailer pentru Urzeala Tronurilor Sezonului 6. Acesta este primul trailer pentru sezonul în care cei doi regizori D.B. Weiss și David Benioff au depășit narațiunea cărților lui George R. R. Martin, şi după cum ne dăm seama, fanii sunt mai dornici decât oricând să prindă orice imagine din viitorul sezon şi orice indiciu despre ceea ce se va întâmpla în continuare. Și, desigur, mai e şi chestia cu Jon Snow. Dar cei care caută acest lucru, vor fi oarecum dezamăgiţi de acest trailer, deoarece acesta este construit pentru a antrena o anumită stare de spirit. De altfel, atunci când priveşti sezoanele trecute, e de înţeles de ce până la această dată, cei de la HBO nu au lansat un trailer complet. Acum că nimeni nu ştie la ce să se aştepta, toată lumea este în suspans, iar dezvăluirile despre conţinutul Sezonului 6, vor fi la maximă eficienţă când se va lansa noul sezon. Este de fapt un teaser construit destul de bine, pentru că se folosește de „lăcașul Zeului cu multe fețe”, care a fost introdus în sezonul trecut. Mai ales că serialul Game Of Thrones a fost foarte „generos” şi foarte îndrăzneț cu decese personajelor principale.

GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6
GAME OF THRONES SESON 6

Aceasta este cu siguranţă primul trailer dintr-o serie de trailere ce vor apărea pentru noul sezon, astfel încât suntem siguri că nu va trebui să așteptam mult timp pentru a vedea personajele în acțiune. Totuşi, o vedem pe Sansa (Sophie Turner) și Theon (Alfie Allen) la drum prin ținuturi înzăpezite, după ce au scăpat întregi de clanul Bolton la Winterfell şi nici urmă de Ian McShane, de Richard E. Grant și încă nu știm nimic despre soarta lui Jon Snow (Kit Harington), cel care fusese ultima dată văzut stând întins în propriul său sânge. În schimb, îl vedem pe Max von Sydow și aflăm mai multe despre situația Aryei Stark (Maisie Williams). Pe Bran (Isaac Hempstead-Wright), cel pe care nu l-am văzut deloc în Sezonul trecut, îl putem vedea, în picioare alături de Corbul-cu-trei-ochi. Arya, care l-a supărat pe Zeul cu multe fețe, a devenit o cerșetoare oarbă. Cât despre galeria de imagini, o vedem pe Gwendoline Christie în rolul Brienne din Tarth şi Myrcella, care zace fără suflare după ce a fost otrăvită. Dar probabil cea mai interesantă imagine, ne-o oferă mama dragonilor, care este ostatică.

Poster GAME OF THRONES SESON 6

HBO are o reputație bună în a stârni controverse în rândul fanilor, iar dacă e să ne luăm după cadrele noului trailer, se pare că controversele despre o posibilă „înviere a unor personaje”, vor continua.
Game Of Thrones Sezonul 6, are premiera pe HBO SUA în 24 Aprilie 2016 și pe 25 Aprilie în România.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.