ALEXANDRA DADDARIO Debutează Alături De DWAYNE JOHNSON În Noile Imagini Din BAYWATCH

ALEXANDRA DADDARIO Debutează Alături De DWAYNE JOHNSON În Noile Imagini Din BAYWATCH

Dwayne Johnson o prezintă pe Alexandra Daddario în noile imagini de pe platourile de filmare ale noului film Baywatch, în echipament complet de salvamar.

Dwayne Johnson a postat pe instagram imagini cu Zac Efron, modelul transformat în actriţă Kelly Rohrbach, cu Priyanka Chopra (Quantico) și Ilfenesh Hadera, toţi pe platourile de filmare pentru reboot-ul Baywatch, iar acum a venit timpul ca Dwayne Johnson să o prezinte pe Alexandra Daddario. The Rock a postat prima imagine cu actriţa ce i-a fost co-star în filmul San Andreas şi a declarat că Baywatch, va fi filmul ce ne va surprinde, mai ales acum că distribuţia producţiei este aproape completă şi intriga este finalizată. Se pare că Dwayne Johnson fost atât de impresionat de prestaţia lui Alexandra Daddario din San Andreas încât a trebuit să o coopteze în distribuţia noului film. De fapt noi credem că publicul a început să o îndrăgească mai mult pe Alexandra, după ce au văzut-o în True Detectiv Sezonul 1.

Dwayne Johnson în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson şi Ilfenesh Hadera în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson şi Kelly Rohrbach în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson şi Priyanka Chopra în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson şi Zac Efron în filmul Baywatch 2017
Dwayne Johnson şi Zac Efron în filmul Baywatch 2017

Actorul a mai postat poze de pe platourile de filmare ale filmului Baywatch, şi suntem mai mult decât siguri că va mai posta pe tot parcursul producției. În film, Dwayne Johnson joacă rolul lui Mitch Buchannon, un salvamar ce respectă regula ce trebuie să facă echipă cu un impetuos tânăr, Matt Brody, interpretat de Zac Efron, cu scopul de a opri un magnat al petrolului să distrugă plaja unde îşi desfăşoară ei activitatea. Kelly Rohrbach preia rolul iconic interpretat anterior de Pamela Anderson, C. J. Parker, Priyanka Chopra va fi personajul negativ al filmului, iar Ilfenesh Hadera joacă rolul iubitei lui Mitch, pe care o cheamă Stephanie Holden.

Dwayne Johnson şi Alexandra Daddario în filmul Baywatch 2017

În plus, noi rapoarte spun că Jack Kesy și Amin Joseph (Joe G.I.: Retaliation) s-au alăturat distribuţiei filmului, deşi personajele lor sunt încă necunoscute.

Baywatch este programat pentru lansarea în cinematografe prin luna Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.