Vezi Toate Clipurile Şi Trei Spoturi Noi Din BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Trei spoturi noi şi un clip explicativ ne îndeamnă să vedem evenimentul cinematografic Batman V Superman: Dawn Of Justice regizat de Zack Snyder, un film epic în care se confruntă doi titani ai universului DC Comics.

Trei spoturi noi şi un clip explicativ din Batman V Superman: Dawn Of Justice

În vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie, Batman și Superman sunt în război. Dar, exact ca în vorbă aia românească „în timp ce doi se ceartă al treilea câştigă”, în timp ce cei doi super-eroi încearcă să regleze lucrurile între ei, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent. Iar în acest moment, nu cred că ar mai fii prea multe secrete de dezvăluit despre filmul Batman V Superman: Dawn Of Justice, mai ales că pleiada de spoturi tv din ultima vreme, a inundat internetul cu dezvăluiri care mai de care. Căci despre asta este vorba şi aici, de trei spoturi noi ceva mai elaborate şi mai lungi decât în mod normal. Dar şi despre un featurette interesant, în care regizorul Zack Snyder, ne explică vag, cât de mult i-a plăcut să filmeze unele scene cu o cameră IMAX şi de ce consideră el că formatul este ceva fantastic pentru un asemenea film ce se bazează pe o experienţă vizuală. Pentru că oricât am încerca să pătrundem în spatele intrigii din megaproducţia DC, Batman V Supermanfilmul ce iniţial trebuia să fie o continuare directă pentru Man Of Steel – va fi o partitură cinematografică ce se bazează pe un spectacol vizual.

Jeremy Irons și regizorul Zack Snyder la filmările pentru Batman V Superman: Dawn Of Justice
Superman și Lois Lane: Batman V Superman: Dawn Of Justice
Batman V Superman: Dawn Of Justice
Lex Luthor: Batman V Superman: Dawn Of Justice

Şi exact cum spune regizorul Zack Snyder, odată ce i-ai văzut pe Batman şi Superman în acelaşi film, îţi dai seama că orice ai putea să îţi imaginezi poate deveni realitate cu ajutorul efectelor speciale moderne. Şi chiar dacă filmul în sine nu va avea un succes răsunător, faptul că cele mai mari nume din istoria super-eroilor moderni se vor confrunta într-un film de lung metraj, rămâne unul din cele mai aşteptate evenimente cinematografice, ceea ce face ca 50% din succesul filmului să fie automat garantat de acest lucru. Iar în cazul în care nu erai deja destul de încântat de apariţia acestui film epic, aceste noi clipuri s-ar putea să te convingă. Și dacă eşti pasionat şi de aspectul cinematografic din Batman v Superman, ar trebui să vezi şi noul featurette IMAX, ce detaliază nu numai aspectele tehnice ale acestui format de filmare, dar şi dezvăluie puţin din spatele camerei de filmat ale unuia din cele mai misterioase scene ale filmului. În afară de aceste spoturi tv, avem pentru voi, toate clipurile din film lansate până astăzi.

Batman V Superman: Dawn Of Justice

Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jason Momoa în rolul Aquaman. Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.
Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.