GAME OF THRONES SEZONUL 6: Intensitate Maximă În Noul Trailer Extins

Sezonul 6 al serialului Game Of Thrones va fi mai intens decât cele anterioare, iar noul trailer extins este exact ceea ce aşteptau fanii înainte de premiera serialului de luna viitoare.

GAME OF THRONES SEZONUL 6: Noul trailer extins este exact ceea ce aşteptau fanii

După luni întregi de imagini scurte teaser trailere și postere destul de vagi ce nu prezentau nici un material concret din noul sezon, HBO a lansat în cele din urmă un trailer complet și total adecvat pentru Sezonul 6 Urzeala Tronurilor. Și conţine tot ceea ce ai sperat că va conţine: violență, lupte, sex, dragoni și monștri de gheață. Acest trailer are o construcţie interesantă şi o lungime satisfăcătoare, pentru că are timp să treacă de la un personaj la altul și ne arată o bună bucată din povestea protagoniştilor. Acesta este un memento demn de Urzeala Tronurilor şi chiar dacă suntem convinşi că în trailer vedem multe evenimente din sezonul 6, suntem convinşi că multe lucruri sunt încă ascunse. Regizorii D.B. Weiss și David Benioff au depășit narațiunea cărților lui George R. R. Martin, şi după cum ne dăm seama, fanii sunt mai dornici decât oricând să prindă orice imagine din viitorul sezon şi orice indiciu despre ceea ce se va întâmpla în continuare. Și, desigur, mai e şi chestia cu Jon Snow.

GAME OF THRONES SEZONUL 6: Bran
GAME OF THRONES SEZONUL 6
GAME OF THRONES SEZONUL 6
GAME OF THRONES SEZONUL 6

În cazul în care vederea unui titlu despre Jon Snow şi despre întrebarea dacă este el viu în Game Of Thrones Sezonul 6, încă nu te face să îţi dai o palmă peste frunte, atunci trebuie să afli că el se va întoarce. Dar nu în modul în care te-ai aștepta. Într-un interviu cu Time Out, actorul Kit Harington a vorbit (din nou) despre soarta Domnului Comandant al Rondului de Noapte. El a spus aşa:
-„Uite, eu nu o să apar foarte mult în Sezonul 6. Voi apărea cu siguranță, fiindcă am filmat deja câteva scene cu mine fiind mort. Este una dintre cele mai bune interpretări ale mele” a declarat actorul zâmbind.
Dar, poate că e mai bine aşa, să nu ştie nimeni la ce să se aştepte. Toată lumea este în suspans, iar dezvăluirile despre conţinutul Sezonului 6, vor fi probabil la maximă eficienţă, luna viitoare când se va lansa noul sezon. Ceea ce este destul de clar este că nimeni nu pare a fi în siguranță în interiorul Westeros-ului, iar alianțele şi puterea pot fi nişte lucruri înşelătoare. Iar balada folk a trailerului interpretată de James Vincent McMorrow, nu pare a fi destul de profundă precum ar fi vrut producătorii și diminuează puţin din caracterul epic al serialului. Cu toate acestea, speculațiile și incertitudinea în care se află fanii în ceea ce privește acest sezon, este un lucru concret ce adânceşte misterele sezonului 6. Și după cum arată acest trailer, există o mulțime de lucruri interesante de văzut.

HBO are o reputație bună în a stârni controverse în rândul fanilor, iar dacă e să ne luăm după cadrele noului trailer, se pare că controversele din noul sezon, vor continua.
Game Of Thrones Sezonul 6, are premiera pe HBO SUA în 24 Aprilie 2016 și pe 25 Aprilie în România.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.