DWAYNE JOHNSON Nu Este Vin Diesel În Primul Trailer Pentru BALLERS Sezonul 2

Dwayne Johnson se întoarce la rolul fostului jucător NFL transformat în manager financiar, Spencer Strasmore, pentru sezonul doi al serialului Ballers, ce va avea premiera în această vară pe HBO.

Rob Corddry şi Dwayne Johnson revin în sezonul 2 al serialul Ballers

Suntem cu toţii de acord cu faptul că mai devreme sau mai târziu, Dwayne Johnson, va trebui să se cloneze. Între francize cum ar fi Fast And Furious, continuarea San Andreas și remake-uri cum ar fi Baywatch, Dwayne Johnson, este de asemenea şi starul principal din serialul HBO Ballers. Chiar dacă amuzantul serial cu Jack Black The Brink, a fost anulat de cei de la HBO după primul sezon, iată că Ballers, o comedie de jumătate de oră, se întoarce pentru un al doilea sezon în această vară, iar HBO a prezentat primul teaser trailer pentru episoadele noi. Conceput de creatorul lui Entourage, Stephen Levinson, serialul ne prezintă viaţa plină de peripeţii a unui fost jucător NFL, ce este retras şi care devine un manager financiar ce încearcă să îşi păstreze clienții indisciplinați în linie păstrându-şi în același timp propria viață pe drumul cel bun.

John David Washington şi Omar Benson Miller în serialul Ballers
Rob Corddry şi Dwayne Johnson în serialul Ballers
Arielle Kebbel şi Dwayne Johnson în serialul Ballers
Dwayne Johnson în serialul Ballers

Primul sezon, chiar dacă a fost puţin prea apropiat ca şi atmosferă de serialul Entourage, a fost surprinzător de convingător în ceea ce priveşte actoria, una din interpretările solide fiind cea a lui John David Washington (fiul lui Denzel Washington) în rolul unui jucător NFL tânăr incredibil de talentat și incredibil de neglijent, pe care Dwayne Johnson îl transformă în proiectul său de suflet. Sezonul s-a încheiat cu o mulțime de oportunități pentru personajul lui Dwayne Johnson și co-starul său Rob Corddry. Acest teaser trailer, ne reintroduce în atmosfera serialului şi ne oferă o primă imagine cu personajul interpretat de Andy Garcia, personaj ce pare a fi adăugat la amestecul de ansamblu ca un rival pentru afacerea personajelor principale. Evident, Dwayne Johnson oferă în mod constant, o prezenţă revigorantă, chiar și atunci când Ballers intră pe teritoriul unor mici clişee. Suntem foarte curioşi să vedem ce ajustări creative majore au fost făcute pentru al doilea sezon.

Poster Ballers: Dwayne Johnson (Spencer Strasmore)

Până la premiera serialului din vară, vă invităm să savuraţi teaser treilerul de mai jos. În serial mai joacă şi Dule Hill, Omar Miller, Donovan W. Carter și Taylor Cole.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.