GAME OF THRONES SEZONUL 6: Vezi Patru Clipuri Noi, Un Trailer Extins Şi O Recapitulare

Înainte de premiera serialului Urzeala Tronurilor şi al Sezonului 6, intră în atmosfera evenimentelor din Westeros, cu patru clipuri noi, un trailer nou extins şi un clip de recapitulare a sezonului trecut.

Patru clipuri noi şi un trailer nou extins pentru Game Of Thrones Sezonul 6

Chiar și pentru fanii care au obosit deja de toată zarva care înconjoară premiera Sezonului 6 al serialului Urzeala Tronurilor, revenirea pe micul ecran a poveştii fantasy ar trebui să fie încă un motiv de bucurie. Au mai rămas o săptămână şi jumate până la premiera noului sezon, care va fi cu adevărat o premieră pentru aproape toată lumea, având în vedere că cei de la HBO au fost destul de zgârciţi în detaliile intrigii din Sezonul 6. Anticiparea este la maxim în acest punct, iar pentru a adăuga puţin suspans, cei de la HBO au lansat un al treilea trailer extins, ce oferă o viziune mai largă asupra a ceea ce se va întâmpla în Sezonul 6. Dar ca şi cum nu ar fi de ajuns, ieri au fost lansate şi patru clipuri directe, ce au legătură cu întâmplările sezonului 6, mai exact cu câteva elemente cheie ale episoadelor noi.

Patru clipuri noi şi un trailer nou extins pentru Game Of Thrones Sezonul 6
Patru clipuri noi şi un trailer nou extins pentru Game Of Thrones Sezonul 6

Cersei (Lena Headey), Daenerys (Emilia Clarke) și Sansa (Sophie Turner), au avut cu siguranţă unele dintre cele mai importante momente din finalul Sezonului 5, probabil puse în umbră doar de dispariţia lui Jon Snow (Kit Harington). Cum premiera sezonului 6 se apropie rapid, întrebările noastre vor avea şi răspuns: Cum va reacționa fosta regină Regent la vestea morții fiicei sale? Cum o va trata noul Dothraki pe Khaleesi, mama dragonilor aflată în derivă? Ce s-a întâmplat cu Sansa Stark după ce a sărit de pe acoperișul unui castel? Ei bine, înainte de a vedea primul episod al Sezonului 6, vă invităm să vedeţi trailerul nou şi cele patru clipuri ce vor elucida câteva din răspunsurile la întrebările de mai sus. Regizorii D.B. Weiss și David Benioff au depășit narațiunea cărților lui George R. R. Martin, şi după cum ne dăm seama, fanii sunt mai dornici decât oricând să prindă orice imagine din viitorul sezon şi orice indiciu despre ceea ce se va întâmpla în continuare.

Poster Game Of Thrones Sezonul 6

În plus faţă de toate acestea, avem şi o recapitulare a tuturor evenimentelor din Sezonul 5, ce trebuie văzută înainte de premiera Sezonului 6 al popularului serial Game Of Thrones, ce se va lansa pe HBO SUA în 24 Aprilie 2016 și pe 25 Aprilie în România.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.