Indicii Noi Şi Prima Imagine Oficială Din ALIEN: COVENANT

Filmările sunt în curs de desfăşurare pentru sequelul regizorului Ridley Scott intitulat Alien: Covenant și două imagini au fost lansate pentru a ne da o idee despre ce să ne aşteptăm.

Prima Imagine Oficială Din ALIEN: COVENANT

În timp ce nici una din cele două imagini, nu este prea relevatoare, ele conţin câteva indicii mici despre lumea pe care Ridley Scott intenționează să o creeze cu prequel-ul lui viitor. Prima imagine prezintă un concept de artă nefolosit anterior, dar care ar putea fi folosit în noul film. Puteți vedea că aceasta este o ușoară variație a designului tradiţional al xenomorfilor şi nu ne-ar surprinde dacă în Alien: Covenant vom vedea o nouă fiinţă extraterestră. Fiecare film din franciza Alien a încercat să ne ofere un nou xenomorf și probabil Ridely Scott, vrea să urmeze exemplul tradiţional al francizei cu cea mai recentă variantă scoasă de la naftalină, o imagine iconică a creaturii concepute de H.R. Giger.

Desigur, al doilea indiciu, din cea de-a doua imagine, este faptul că compania Weyland-Yutani va fi în Alien: Covenant. Cei de la 20th Century Fox au dezvăluit oficial emblema echipajului Covenant. Această emblemă este văzută pe mâneca unei mantale de personal, utilizat de către echipajul navei lansată în spațiu pentru continuarea filmului Prometheus. Acest lucru marchează prima lansare oficială a unei imagini promoționale pe lângă titlul oficial al filmului. Vei observa că în partea de jos a emblemei, stă scris „Weyland-Yutani” şi nu doar Weyland, cum era văzut în filmul Prometheus. Acest lucru înseamnă că Weyland și Yutani au fuzionat în mod oficial în intervalul de timp ce a trecut. Iar dacă nu ştii ce înseamnă cele două figurine de pe emblema, va deveni totul clar după ce vei examina imaginea cu Chivotul Legământului, ce stă ca bază de concept pentru acesta nou emblemă. Nu este o coincidență. Dată fiind referirea ce se face în titlu, putem presupune că nouă misiune spaţială are datoria de a păstra toate secretele găsite.

ALIEN: COVENANT

Cu Alien: Covenant, revizorul Ridley Scott se apropie mai mult de universul original lansat în filmul Alien, iar Covenant, va fi al doilea capitol dintr-o trilogie prequel care a început cu Prometheus și care se va conecta direct cu filmul din 1979. Constrânşi să ajungă pe o planetă ce se află de partea cealaltă a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant, descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar care este de fapt o lume periculoasă şi întunecata, al cărui unic locuitor este un „sintetic” pe nume David (Michael Fassbender ), ultimul supravieţuitor al expediţiei Prometheus.
La fel ca şi campania de marketing pentru Prometheus, sperăm că Alien: Covenant va conține mistere și indicii ascunse ce vor putea fi descifrate.
Tu ce vezi în această emblemă? Postează-ţi teoriile în secțiunea de comentarii de mai jos!

ALIEN: COVENANT

Alien: Covenant ajunge în cinematografe pe 4 August, 2017 şi are în distribuţie actori ca Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demian Bichir, Danny McBride, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Billy Crudup şi Callie Hernandez.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.