Trailerul Final X-MEN: APOCALYPSE: Dezvăluie Bătălia Împotriva Noii Ordini Mondiale

Trailerul Final X-MEN: APOCALYPSE: Dezvăluie Bătălia Împotriva Noii Ordini Mondiale

Trebuie să vezi trailerul final pentru X-Men: Apocalipsa, care arată destul de epic şi prezintă puţin mai mult din acţiunea fantastică a ultimului film din cea mai recentă trilogiei.

De fapt, cel mai recent trailer lansat de 20th Century Fox, arată cât de fantastică este adaptare celei mai mari proprietăți a celor de la Marvel, trailer ce ne oferă o nouă perspectivă asupra rolului lui Mystique (Jennifer Lawrence) în noul film. Pe măsură ce trailerul înaintează în acţiune, se precizează destul de clar că Mystique este acum în esență, directorul interimar al şcolii X-Men, după ce profesorul X (James McAvoy) este rănit și aparent răpit de către titularul mutant-zeu interpretat de Oscar Isaac. Acest lucru nu este în întregime surprinzător având în vedere faptul că Jennifer Lawrence este fără îndoială cea mai mare vedetă din distribuția filmului, fapt ce spune ceva în compania lui Michael Fassbender (Magneto), Oscar Isaac și James McAvoy.

Trailerul Final X-MEN: APOCALYPSE
Trailerul Final X-MEN: APOCALYPSE

Expunerea actriţei şi scoaterea ei în față, este un viraj natural pentru această franciză, iar trailerul arată clar că vor exista o mulţime de alte povești de explorat, desprinse din intriga principală, ca de altfel şi multe alte personaje de descoperit. Având în vedere că în trailerul final pentru X-Men: Apocalypse, scena finală este una familială, atunci când nişte gheare de adamantiu apar în cadru, ne dăm seama că Wolverine va avea şi el un rol de jucat în această poveste nouă. Spre sfârșitul trailerului, o mutantă specială o întreabă pe Mystique ce să facă în cazul în care nu-şi poate controla puterile, la care ea spune pur și simplu să nu încerce să le controleze. Sperăm că şi filmul va fi în mod similar, nu va încerca să controleze totul printr-un complot simplu ce se transformă, ci va lăsa acțiunea și minunatele abilități ale personajelor să vorbească de la sine. Iar din câte vedem în acest trailer final, se pare că X-Men: Apocalypse nu va duce lipsă nici de acţiune şi nici de efecte speciale formidabile.

Poster X-MEN: APOCALYPSE

Apocalipsa este aproape, fiindcă filmul ajunge în cinematografe pe 24 Mai, iar distribuţia lui X-Men: Apocalypse mai conţine nume că Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Roşe Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, Josh Helman, Lana Condor și Ben Hardy.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.