X-MEN APOCALYPSE: Un Nou Clip Featurette Analizează Cele Patru Personaje Negative

X-MEN APOCALYPSE: Un Nou Clip Featurette Analizează Cele Patru Personaje Negative

Un nou clip featurette din culisele sequel-ului extrem de anticipat X-Men: Apocalypse, ne oferă o incursiune mai profundă în echipa personajelor negative conduse de Oscar Isaac (Apocalypse).

Bryan Singer se întoarce să regizeze povestea lui preferată din anii ’80 despre originile mutanţilor care îl găseşte pe tânărul Profesor X (James McAvoy) într-o confruntare epică cu cea mai mare amenințare a tinerilor mutanţi de până acum: Apocalypse, un mutant vechi de secole, care devine nemulțumit de locul mutanţilor în lumea modernă. Soluția lui, este să şteargă umanitatea de pe suprafaţa planetei pentru a începe totul din nou. Dar pentru a pune pună în aplicare acest plan, Apocalypse are nevoie de ajutor, așa că înrolează Patru Călăreți, o echipă de mutanți răi ce îi include pe Magneto (Michael Fassbender), Storm (Alexandra Shipp), Angel (Ben Hardy) și evident Psylocke (Olivia Munn). Ca urmare a rezultatului favorabil şi aprecierilor criticilor la nivel mondial a succesului X-Men: Days Of Future Past, regizorul Bryan Singer, revine cu X-Men: Apocalypse.

X-Men: Apocalypse - Psylocke
X-Men: Apocalypse - Magneto
X-Men: Apocalypse

De la începuturile civilizației, Apocalypse a fost venerat ca un zeu, fiind primul şi cel mai puternic mutant din universul X-Men, el a adunat puterile multor altor mutanți, devenind nemuritor şi invincibil. La trezirea sa după mii de ani, el este deziluzionat de lumea în care se află și recrutează o echipă de mutanți puternici, pentru a curăța omenirea și pentru a crea o nouă ordine mondială, peste care va domni doar el. Pe măsură ce soarta Pământului atârnă în balanță, Raven (Jennifer Lawrence), cu ajutorul profesorului X (James McAvoy) trebuie să conducă o echipă de tineri mutanţi X-Men, pentru a opri cea mai mare ameninţare a lor și pentru a salva omenirea de la distrugere completă. Acest nou clip featurette lansează imagini noi şi se concentrează pe cele patru personaje negative recrutate de Apocalypse, în timp ce aflăm părerea regizorului Bryan Singer şi a câtorva actori din distribuţie despre ce înseamnă X-Men: Apocalypse în universul Marvel. Singer pare să profite din plin de tehnologia modernă a efectelor vizuale care vin cu ajutorul acestui set particular de mutanți.

Poster X-Men: Apocalypse

Distribuţia filmului mai conţine nume că Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Rose Byrne, Evan Peters, Lucas Till, Kodi Smit-McPhee, Josh Helman, și Lana Candor.
X-Men: Apocalipsa, ajunge în cinematografe pe 27 mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.