Este Oficial: Actorul ALDEN EHRENREICH Este Noul HAN SOLO

Doamnelor și domnilor, celebrul blaster al contrabandistului Han Solo, a fost înmânat oficial actorului Alden Ehrenreich, ce îl va interpreta pe carismaticul personaj din universul Star Wars.

Actorul Alden Ehrenreich, îl va interpreta pe carismaticul personaj Han Solo din universul Star Wars

După căutarea grea a unui actor ce să îl înlocuiască pe Harrison Ford, un actor capabil să îl interpreteze pe tânărul Han Solo în filmul spinoff Star Wars, iată că producătorii şi regizorii viitorului film l-au desemnat pe nimeni altul decât pe actorul Alden Ehrenreich, să interpreteze rolul iconic din universul Star Wars. Regizorii Phil Lord și Chris Miller, cei mai bine cunoscuţi pentru filmele Jump Street și LEGO, au fost implicaţi în această căutare masivă pentru a găsi un actor ce să conducă distribuţia spinoff-ului Star Wars, deoarece moştenirea pe care a lăsat-o Harrison Ford, este una foarte greu de purtat pe umeri. Actorul Alden Ehrenreich, cu siguranţă va trebui să ne aducă o performanță actoricească la fel de iconică, aceasta fiind o sarcină aproape imposibilă. Procesul de distribuţie a început în urmă cu câteva luni, cu Ehrenreich pe prima poziţie în lista actorilor preferaţi, alături de starul din Kingsman: The Secret Service, Taron Egerton și starul din Transformers: Age Of Extinction, actorul Jack Reynor. La începutul anului, cei doi regizori aveau o listă mult mai vastă de actori candidaţi la rolul Han Solo, o listă ce conţinea numa că Miles Teller, Ansel Elgort, Emory Cohen şi chiar Dave Franco, care a recunoscut într-un interviu recent că a dat deja o probă pentru rolul din viitorul film Star Wars.

Alden Ehrenreich va fii Han Solo
Han Solo (Harrison Ford) în The Empire Strikes Back

Dar, în cele din urmă, Alden Ehrenreich este actorul ce va încerca să egaleze performanţa lui Harrison Ford. Actorul a ieşit în evidență prin 2013 în adaptarea Beautiful Creatures şi în filmul lui Woody Allen, Blue Jasmine. Totuşi, este cel mai recent rol al său din comedia fraților Coen, Hail Caesar! ce i-a dăruit puţină faimă şi notorietate. Tipul are multe încă de dovedit, fiind un talent promițător. Detalii despre povestea spinoff-ului fără titlu despre Han Solo, sunt încă ţinute secret, dar ştim deocamdată că Chewbacca va juca un rol-cheie, iar unele site-uri de specialitate susţin că este posibil ca Boba Fett va apărea în film. Lawrence Kasdan, scenaristul din spatele memorabilului Star Wars: The Empire Strikes Back şi co-autorul scenariului pentru Star Wars: The Force Awakens, a scris scenariul pentru filmul cu Han Solo, împreună cu fiul său Jon Kasdan.

A Star Wars Story: Han Solo

În timp ce multă lume susţine că un spin-off despre tânărul Han Solo, este o idee teribilă, regizorii Phil Lord și Chris Miller au declarat că filmul va fii o surpriză plăcută pentru fanii filmelor clasice Star Wars. Iar cu cineva ca Alden Ehrenreich în rolul principal, așteptam să vedem ce surprize se află în tolba celor de la Disney. 25 Mai 2018 este dată de lansare a filmului ce va aduce pe marele ecran aventurile din tinereţe ale lui Han Solo.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.