Trailer Nou ICE AGE 5: COLLISION COURSE: Vine Sfârşitul Epocii De Gheaţă

Catapultarea lui Scrat în spaţiu, stabilește accidental o serie de evenimente cosmice ce vor amenința existenţa Epocii De Gheaţă în noul trailer amuzant pentru Collision Course.

Trailer Nou ICE AGE 5: COLLISION COURSE

Pentru a se salva de acest dezastru, Sid, MannyDiego și restul turmei, trebuie să plece de acasă și să se angajeze într-o căutare plină de comedie și aventură, ce-i va purta în ținuturi noi exotice unde se vor confrunta cu o serie de noi personaje pline de culoare. După ce strămoşul veveriţelor Scrat, descoperă un OZN antic îngheţat într-un aisberg cu care schimbă istoria galaxiei noastre pentru totdeuna, activând un asteroid gigant ce se îndreaptă spre Pământ, toată gaşca pestriţă încearcă să supravieţuiască unei extincţii în masă. Iar dacă toate astea încă nu erau de ajuns pentru a te convinge, întoarcerea lui Buck (Simon Pegg), ar trebui să îndulcească lucrurile. Cea mai recentă tranșă a celor de la 20th Century Fox şi Blue Sky Studios din franciza Ice Age, este pe cale să ajungă în cinematografele din jurul lumii începând cu 30 Iunie, în teritoriile internaționale și pe 22 iulie, în Statele Unite. Epoca De Gheaţă: Ploaie De Meteoriţi, este în mod normal, al cincilea film care se concentrează pe bufoneriile şi aventurile animate ale unor animale preistorice, ce aparent vor trece prin toate epocile cunoscute ale preistoriei, dar care s-ar putea să ajungă şi să fie martorii progresului tehnologic al omenirii și dincolo de aceasta, aşa după cum sugerează noul trailer.

ICE AGE 5: COLLISION COURSE
ICE AGE 5: COLLISION COURSE
ICE AGE 5: COLLISION COURSE
ICE AGE 5: COLLISION COURSE

Dezvăluirile din noul trailer, sunt destul de evidente, mai ales faptul că era preistorică, va rămâne undeva în spate. Şi odată cu aceste mici detalii, trailerul aduce din nou, aceea energie amuzantă,alertă şi frenetică ce de multe ori te face să te deconectezi de la rutina zilnică, mai ales că Ice Age: Collision Course pare a fi baza multor filme de animație de familie prietenoase din ziua de astăzi. Ţinând cont că în total franciza Epoca De Gheaţă, a avut încasări globale de peste 2 miliarde de dolari, nu ar trebui să ne mire dacă vom mai avea de văzut încă câteva continuări. Indiferent de încasări, franciza Ice Age, rămâne una de familie, o aventură colorată cu animale ce cucereşte la orice oră. Epoca De Gheaţă: Ploaie De Meteoriţi, cu siguranţă nu se va lăsa mai prejos, mai ales că distribuţia este stelară, iar vocile unor staruri ca Jesse Tyler Ferguson, Adam Devine, Nick Offerman, Max Greenfield, Stephanie Beatriz, Melissa Rauch, Carlos Ponce, Michael Strahan, Jessie J și astrofizicianul Neil deGrasse Tyson, ne vor încânta.

POSTER ICE AGE 5: COLLISION COURSE

Manny (Ray Romano), Ellie (Queen Latifah), Sid (John Leguizamo), Diego (Denis Leary), Buck, Peaches dar şi Crash şi Eddie, vor reveni din nou într-o aventură fantastică în care se vor întâlni cu personaje vechi dar şi cunoştinţe noi, în încercarea disperată de a salva lumea de cel mai mare meteorit ce a ameninţat pământul vreodată.
Ice Age: Collision Course, va ajunge în cinematografe pe 15 Iulie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.