FURIOUS 8: Primul Clip Cu VIN DIESEL Şi MICHELLE RODRIGUEZ La Filmările Din Cuba

Regizorul F. Gary Gray, starul Vin Diesel şi actriţa Michelle Rodriguez, ne prezintă primul clip de la filmările lui FURIOUS 8 şi salută decizia istorică de a filma curse de stradă în Cuba.
Având în vedere succesul financiar la nivel mondial și laudele surprinzătoare pentru filmul regizorului James Wan, Furios 7, care a fost ultimul film din franciză pentru regretatul Paul Walker, are sens ca anticiparea pentru Furios 8, să fie exagerat de mare. Regizorul F. Gary Gray, cel care va regiza continuarea, a pornit deja munca pentru acest blockbuster anticipat. Cu toate că există o mulțime de motive pentru a fii entuziasmat ca şi fan al francizei, inclusiv faptul că Gray este pe scaunul regizoral, cel mai important motiv de a fii interesat de Furious 8, este decizia istorică de a filma o mare parte a filmului în Cuba, nu la mult timp după ce președintele Obama a ridicat sancțiunile împotriva acestei țări. Evident, filmările din SUA, vor fii subiectul central al producţiei ceva mai încolo, dar deocamdată, pentru a sărbătorii cu fanii francizei această decizie istorică, producătorii filmului au lansat recent pe Facebook, un clip mai mult decât edificator.

FURIOUS 8: Primul Clip
FURIOUS 8: Primul Clip
FURIOUS 8: Primul Clip
FURIOUS 8: Primul Clip

Clipul, evidenţiază prezenţa lui Vin Diesel și a lui Michelle Rodriguez, dar și o mulțime de cetățeni cubanezi care lucrează la ceea ce arată ca una dintre scenele de curse renumite ale francizei. Vin Diesel subliniază natura istorică a momentului, modul în care primul blockbuster global este gata să îşi stabilească acțiunea în Cuba, dar, în clip există şi câteva momente reale de muncă, inclusiv secvenţe cu membrii echipajului susţinând mulțimea în timpul unei secvenţe ce prezintă o cursă. Este greu de imaginat că Furios 8 va sfârși prin a fi la fel de izbitor ca efortul anterior al regizorului F. Gary Gray, Straight Outta Compton, dar este clar că punctul central al celor două filme este complet diferit. Iar dacă povestea ascensiunii grupului N.w.a., a tratat direct legăturile de manipulare din industria de divertisment, Furios 8, este în căutare de senzații tari, deși suntem siguri că vor exista o mulţime de referiri la familie, loialitate şi prietenie.

Teaser Poster Furious 8

Chiar și așa, regizorul Gray, pare mai mult decât capabil de a echilibra aceste elemente pentru a face ceva la fel de plăcut ca Furios 7, cu pricepere tehnică ireproșabilă.
Furious 8 va ajunge în cinematografe prin 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.