Vezi Primul Teaser Pentru TRANSFORMERS 5 Ce Se Intitulează Acum THE LAST KNIGHT

Regizorul Michael Bay a dezvăluit titlul următorului film Transformers şi un clip teaser pentru filmul cu numărul cinci ce se va intitula Transformers: The Last Knight.

Vezi Primul Teaser Pentru Transformers 5: The Last Knight

La începutul anului, Hasbro a anunţat că lucrează intens la extinderea detaliilor pentru un univers cinematografic extins al francizei Transformers. De parcă franciza Transformers nu ar fi fost deja destul de extinsă, în timp ce detaliile nu sunt încă dezvăluite, astăzi avem cel puțin şansa de a vedea logoul următorului film Transformers și titlul oficial al acestuia, dar şi un foarte mic teaser. Anunțul a venit astăzi printr-o remodelare a păgânilor de social media ale filmului, prin care aflăm că filmul Transformers 5 este intitulat Transformers: The Last Knight.

Transformers 5: The Last Knight

În plus, Michael Bay a lansat un teaser video ce prezintă un prim plan al feței lui Optimus. Tot regizorul Micheal Bay, a confirmat astăzi că Transformers 5: The Last Knight, va începe producția săptămâna viitoare în Cuba. Evident, Bay se întoarce să regizeze al cincilea film Transformers, în timp ce Mark Wahlberg va reveni la rolul lui Cade Yeager, mecanicul care a dat peste un Autobot în mijlocul unui morman de gunoi. Comedianul Jerrod Carmichael, a fost recent adăugat distribuţiei, împreună cu starul de la Nickelodeon, Isabela Moner pentru noul rol principal feminin. Filmul se pregătește să filmeze în Michigan, după ce studioul a primit un stimulent solid din partea statului.

Optimus Prime în Transformers: Age Of Extinction

Transformers: The Last Knight se va lansa în cinematografe pe 23 Iunie 2017, în timp ce filmul cu numărul şase al francizei este programat să se lanseze pe 8 Iunie, 2018. Iar dacă asta nu este de ajuns, filmul cu numărul șapte va ajunge în cinema pe 28 Iunie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.