Primul Teaser Trailer BEAUTY AND THE BEAST: Povestea Clasică Într-o Nouă Adaptare Cinema

Primul trailer pentru producţia live-action Frumoasa Şi Bestia, ne poartă prin frumuseţea uimitoare a decorurilor din noul film Disney ce va adapta cu succes povestea clasică cunoscută de toată lumea.

Primul Teaser Trailer BEAUTY AND THE BEAST

Deşi clipul este un teaser trailer, ne-am fi aşteptat să vedem ceva mai multe imagini din următoarea poveste Disney ce are parte de un tratament revigorant pentru marele ecran. Dar, cu excepția unui cadru drăguţ cu Emma Watson (Mrs. Potts), care apare graţios la finalul trailerului, care este ea însăși blocată de celebrul trandafir roşu, singurul lucru cu adevărat fantastic în acest trailer, sunt efectele vizuale și uimitoarele decoruri ale filmului. Totuşi, bazându-ne doar pe acești termeni, filmul Frumoasa Şi Bestia, arată destul de bine, cam la egalitate cu cinematografia vizuală din filmul Cenuşăreasa de anul trecut.

Emma Watson (Mrs. Potts) în Beauty And The Beast

Mai ales că totul pare să se bazeze pe nostalgia anumitor decoruri din versiunea animată a filmului din 1991. Desigur, putem auzi vocea lui Lumiere (Ewan McGregor) și a lui Cogsworth, interpretat de Ian McKellan, elemente care par din nou asemănătoare cu cele din animaţia originală, mai degrabă decât a fii ceva nou şi original în această cunoscută poveste clasică. Adaptarea live-action Beauty And The Beast a regizorului Bill Condon, îl are pe Dan Stevens în rolul Bestiei, prezenţă a cărui înfăţişare nu o vedem în teaser trailer, doar urmele ghearelor sale și ne imaginăm că nu vom vedea cât de curând cum arată Bestia. Poate la următorul trailer.

BEAUTY AND THE BEAST 2017

Pe lângă distribuția menționată mai sus, Luke Evans interpretează rolul lui Gaston, Josh Gad este Le Fou, Kevin Kline în rolul lui Maurice, Stanley Tucci ca Cadenza şi Gugu Mbatha-Raw ca Plumette. Chiar dacă nu am văzut nici un cadru cu celelalte personaje, ştim măcar cum arată trandafirul.
Filmul Beauty And The Beast, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 17 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.