ROGUE ONE: A STAR WARS STORY: Imagini Noi Confirmă Apariția Lui DARTH VADER

Noile imagini conțin numele caracterelor principale și informații cu privire la toate vehiculele noi ale Rebeliunii și Imperiului precum şi confirmarea că Darth Vader,va avea un rol important în Rogue One: A Star Wars Story.

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story va ajunge în cinematografe doar pe 16 Decembrie, dar cu aproape şapte luni înainte de premieră, ne răsfăţăm cu o adevărată mină de aur a informaților din film, venite dintr-o sursă destul de improbabilă. Un ghid vizual de 164 de pagini care nu trebuia să fie publicat decât în 24 Ianuarie 2017, sau eventual în aceeași zi cu lansarea filmului, a scăpat online o previzualizare ce este plină de imagini, detalii despre personaje și oarecum, o dezvăluire surprinzătoare. Cartea în sine va include 130 fotografii cu informaţii despre Rogue One şi din câte se pare, ea poate fii pre-comandata pe Amazon. Grație sistemului de previzualizare a ghidului, avem acum parte de o privire detaliată ale imaginilor conceptuale și ale fotografiilor din viitorul film Star Wars regizat de Gareth Edwards (Godzilla), în care joacă Felicity Jones. În plus față de detaliile cu privire la caracterul ei Jyn Erso și ceilalți eroi și personaje negative care populează această poveste, previzualizarea scoate în evidență noile vehicule, astronave și Stormtroopers, inclusiv planurile pentru Death Star. Este probabil bine de menționat aici că nici una din aceste imagini concept nu sunt finale.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

O misiune periculoasă: Alianța Rebelă intimidată de Imperiul Galactic, a jurat că va lupta până la ultima suflare. Dar, se răspândesc zvonuri că Imperiul lucrează în secret la o ​armă numită Steaua Morții, o armă ce poate distruge o întreagă planetă dintr-o singură lovitură. Alianța trebuie să trimită o flotă de piloți pentru a se angaja în lupta cu Steaua Morții, iar singura lor misiune este să descopere o slăbiciune, presupunând că are una. Felicity Jones joacă rolul Jyn Erso, un soldat de înaltă calificare și războinic, ce împreună cu banda ei de luptători rebeli din rezistență, este pregătită să fure planurile Death Star și să aducă o nouă speranță galaxiei. Uniţi în această misiune îndrăzneață, Jyn și alți eroii din Alianța Rebelilor vor trebui să intre în lupta împotriva forțelor răului absolut. Diego Luna, joacă rolul căpitanului Cassian Andor, un ofițer din Alianţa Rebelilor.  Jiang Wen joacă rolul lui Baze, un asasin independent.  Riz Ahmed, îl interpretează pe Bodhi, un soldat rebel, iar Donnie Yen, joacă rolul Chirrut, un războinic spiritual. Alan Tudyk, joacă unul dintre personajele ce vor apărea în totalitate generate cu grafică pe calculator, cel mai probabil, K-250, un droid imperial ce a aderat la Alianța Rebelă. Există de asemenea și Pao Bistan, o creatură bizară probabil generată de calculator, descrisă ca fiind un războinici feroce. De partea cealaltă, îl avem deocamdată pe Ben Mendelsohn, în rolul Directorului Krennic, care în calitate de director Militar Imperial, este pregătit să protejeze și să păstreze toate secretele malefice ale Imperiului Galactic. El va avea nevoie de mijloacele de apărare sofisticate atunci când o bandă de luptători rebeli din rezistență, vor pune la grea încercare, capacităţile de apărare ale Imperiului Galactic.

Compozitorul premiat cu Oscar, Alexandre Desplat, a compus coloana sonoră pentru Rogue One: A Star Wars Story, film ce cu siguranţă este unul din cele mai anticipate filme ale anului 2016, probabil pentru că nu arată ca nimic ce am văzut până acum în universul Star Wars.
Rogue One: A Star Wars Story, va ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.