FAST And FURIOUS 8: Cele Mai Scumpe Şi Rapide Maşini Din Lume Într-un Clip Nou

Maşinile fantastice ce vor apărea în Fast 8, sunt cele mai valoroase vehicule din lume şi toate valorează aproximativ 17 milioane de dolari, iar noul clip, prezintă toate vedetele super-rapide ale noului film Fast And Furious.

Noul clip din FAST 8, prezintă toate vedetele super-rapide ale noului film Fast And Furious

Fast and Furious 8, se zvoneşte că ar fi începutul unei trilogii finale pentru franciza de acțiune ce va concluziona cu un număr de zece filme ce vor încânta audienţa peste măsură, filme ce au spulberat câteva recorduri de încasări mondiale. Nu e de mirare că cei de la Universal, investesc în continuare milioane de dolari în maşinile ce vor apărea în următoarele filme ale francizei cu cifra octanică ridicată. Fast 8, se filmează în prezent în mai multe locații din întreaga lume, iar în timp ce povestea filmului este ţinută secret, un lucru este sigur: va fi plin de acțiune şi de automobile incredibile. Cei de la Universal, oferă fanilor un alt clip din spatele camerelor de filmat pentru blockbusterul Fast and Furious 8. Acesta îl are în prim-plan pe coordonatorul vehiculelor al filmului, Dennis McCarthy, care ne poartă într-un tur al halei în care se află toate maşinile fantastice ce vor apărea în film. Astfel, Fast 8, devine practic producţia oficială cu cele mai tari maşini care au ajuns vreodată să fie împreună într-un film ce deţine fără îndoială, cea mai scumpă colecție de vehicule adunate într-un singur loc vreodată, după cum spune McCarthy.

O parte din distribuţia filmului Fast 8
Distribuţia filmului Fast 8
Charlize Theron este personajul negativ Cipher în Fast 8
Hobbs (Dwayne Johnson) revine în Fast 8

Clipul este în mare parte un tur al garajului în care se află diferite maşini scumpe, în loc de secvențe video de acțiune. În schimb fanii francizei ajung să o vadă pe vedeta Michelle Rodriguez, care revine la rolul Letty şi pe Ludacris, ce îşi reia rolul Tej. După cum ne tachinează actorii distribuţiei şi echipa de producţie, personajul negativ interpretat de Charlize Theron, ce se numeşte Cipher (vezi imaginea de mai sus) se va dovedi a fi o provocare diferită pentru Dom și gaşca sa. În timp ce avem doar o imagine cu personajul negativ interpretat de Charlize Theron, şi una cu Hobbs (Dwayne Johnson), celelalte personaje rămân în ceaţă. Universal a început filmările pentru Fast 8 în Cuba, la începutul acestui an, fiind unul dintre primele filme ce au făcut acest lucru de când preşedintele Barack Obama a ridicat restricțiile, și s-a mutat de curând în Islanda și în Cleveland.

Fast 8

Regizorul F. Gary Gray, este cel ce va regiza continuarea Fast And Furious 8, blockbuster ce va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.