Primul Trailer MOANA: Aventura Fantastică Animată Cu DWAYNE JOHNSON

Dwayne Johnson, este Maui, un semizeu cu un cârlig de pește cu care poate mișca soarele și Pământul, în animaţia Moana, al cărui prim poster şi trailer îl putem vedea astăzi.

Dwayne Johnson, este Maui în primul trailer pentru animaţia Moana

Pe lângă faptul că animaţia Moana este regizată de către aceiași oameni care au făcut Aladdin, The Princess And The Frog, şi The Little Mermaid, este totodată şi prima animaţie cu buget mare a celor de la Disney în care Dwayne Johnson, deţine un rol principal. Iar primul trailer, promite un film animat fantastic de arătos, ceva muzică bună şi o călătorie magică pe ape. Nu aflăm prea multe despre Moana (Auli’i Cravalho), dar faptul că ea e în preajma lui Maui (Dwayne Johnson) de care nu e prea impresionată, ne spune destul de multe despre personajul principal.Versiunea animată a lui Dawyne Johnson, am putea spune că este el însuși, exact ca şi în viaţa reală, cu aceleaşi sprâncene ridicate.

Moana, o fată adolescentă plină de spirit
Primul trailer pentru MOANA: aventura animată a celor de la Disney
Moana, o adolescentă plină de spirit

De fapt, animaţia Moana, arată ca o aventură plină de distracție, ce are la bază peisaje şi materiale sursă rar explorate, făcând din noua animaţie Disney, un viitor succes aşteptat. Regizat de Ron Clements și John Musker, duo-ul din spatele animaţiilor The Little Mermaid și Aladdin, fiind produs de aceeaşi oameni care au realizat Frozen sau Zootopia, filmul animat se învârte în jurul lui Moana, o fată adolescentă plină de spirit, care porneşte într-o călătorie fascinantă, pentru a dovedi că este un marinar priceput și pentru a îndeplini o căutare neterminată de strămoșii ei, cei care în urmă cu trei mii de ani, se considerau cei mai mari marinari din lume ce eu călătorit peste vastul Pacific De Sud, unde au descoperit insulele exotice din Oceania.

Poster Moana

Dispunând de melodii originale compuse şi interpretate de Lin-Manuel Miranda și talentul Alan Tudyk, animaţia Moana, va ajunge în cinematografe pe 23 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.