Mega-Producţia ROGUE ONE: A STAR WARS STORY Are Probleme Creative

Oficialii de la Disney, sunt nemulţumiţi de prima versiune a filmului spinoff Rogue One: A Star Wars Story şi au ordonat filmări suplimentare.

Conform celebrei replici I Got A Bad Feeling About This, ultimele speculaţii spun că mega-producţia Rogue One: A Star Wars Story, spinoff-ul regizat de Gareth Edwards, este într-un impas destul de mare. Zvonurile spun că mai marii Disney şi oficialii companiei, nu sunt pe deplin mulțumiți de filmul regizorului lui Godzilla, Gareth Edwards, care la prima proiecţie, pare mai mult a film de război decât a film de aventură clasică Star Wars. Din această cauză, se pare că compania mamut, a ordonat o grămadă de re-filmări suplimentare scumpe, ce se vor desfăşura în luna iulie. Iar dacă te întrebi cum stau mai exact lucrurile în asemenea cazuri, ei bine, situaţii similare s-au mai văzut în nenumărate cazuri. Totuşi pentru cei ce nu ştiu, echilibrul dintre viziunea unui regizor şi cerinţele unui studio, poate fi dificil de menținut, în special în cazul filmelor de la Hollywood, unde sunt sute de milioane de dolari sunt în joc. Am văzut recent o ciocnire faimoasă între oficialii unui studio major și un regizor, ce s-a transformat într-un dezastru, atunci când 20th Century Fox, l-a scos din joc pe regizorul producţiei Fantastic Four, Josh Trank, chiar înainte ca filmările să fie gata. Studioul a ordonat alte filmări suplimentare pentru a realiza un final nou, și a lansat versiunea finală într-un climat instabil, ce a rezultat într-un dezastru la boxoffice.

Oficialii de la Disney, sunt nemulţumiţi de prima versiune a filmului Rogue One: A Star Wars Story
Rogue One: A Star Wars Story

Ei bine, din câte se pare, spin-off-ul Star Wars Rogue One, este într-o situaţie similară. Probabil similară, dar nu chiar la fel de dezastruoasă. Asta pentru că oficialii de la Disney, au văzut deja prima versiune a filmului complet, și cer schimbări. Rapoarte spun că, executivii studioului au simţit cum Rogue One are un ton cu totul diferit faţă de ceea ce ar trebui să fie un film clasic Star Wars, adăugând că acesta aduce mai mult a un film de război. Scopul filmărilor suplimentare este acela de a ușura starea de spirit, acela de a aduce în poveste un sentiment de aventură. Deşi suntem siguri că Rogue One: A Star Wars Story, va avea dificultăţi în a egala succesul lui The Force Awakens, surse neoficiale din cadrul companiei Disney, au sugerat că filmările suplimentare vor fi folosite ca o oportunitate de a introduce versiunea mai tânără a lui Han Solo (Alden Ehrenreich) în Rogue One. Deci, până la urmă, sunt aceste filmări suplimentare motiv de panică? Nu neapărat. Filmările suplimentare fac parte din procesul de producţie al unui blockbuster, și tocmai pentru că cei de la Disney sunt nemulţumiţi de ceea ce Gareth Edwards a realizat, asta nu înseamnă că viitorul film Star Wars va fi un dezastru. Desigur, în acest caz particular, aşteptările sunt fantastic de mari, iar succesul lui The Force Awakens, ridică ştacheta incredibil de sus. Principala îngrijorare aici este zvonul că oficialii de la Disney sunt nemulţumiţi de versiunea curentă a filmului și poate vor încerca să smulgă un anumit control creativ din mâinile lui Gareth Edwards, fapt ce ar duce la o situaţie similară cu dezastrul Fantastic Four de anul trecut.

Rogue One: A Star Wars Story

Pentru cei ce încă nu știu, Rogue One: A Star Wars Story, se concentrează pe povestea menţionată în filmele clasice, unde un grup de rebelii fură planurile pentru Steaua Morții. Darth Vader este de așteptat să apară, și există zvonuri că tânărul Han Solo (Alden Ehrenreich) ar putea apărea în film.
Rogue One: A Star Wars Story, va ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie și are în distribuţie actori ca Felicity Jones, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, și Ben Mendelsohn.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.