tdfn-ro-star-trek-3-beyond-trailer-

Trailer Final STAR TREK BEYOND: Acţiune Fantastică Pe Melodia Nouă A Lui Rihanna

Cel mai recent trailer pentru Star Trek Beyond, oferă fanilor multă acţiune şi ocazia de a auzi piesa lui Rihanna – Sledgehammer, ce face parte din coloana sonoră oficială a filmului.

Star Trek Beyond, ajunge în cinematografe la timp pentru a comemora 50 de ani de la lansarea serialului de televiziune original, care a debutat în 1966. Cu ocazia acestei comemorări, se va lansa un nou serial Star Trek, ce va avea premiera în această toamnă. Cât despre filmul cu numărul trei al francizei reinventate de J.J. Abrams, Star Trek Beyond, este regizat de Justin Lin, după un scenariu conceput de Simon Pegg (actorul care joacă şi rolul Scotty în filmele Star Trek) și Doug Jung, un scenariu ce-i găsește pe cei din echipajul navei Enterprise, în mijlocul unei misiuni în spaţiu de cinci ani, atunci când o forţă misterioasă, în frunte cu personajul interpretat de Idris Elba, devastează nava U.S.S. Enterprise. Star Trek Beyond, va avea premiera mondială la convenţia Comic-Con din San Diego pe 20 iulie, în cadrul primei proiecţii în aer liber realizată vreodată de IMAX cu o orchestră live.

Star Trek Beyond: Zoe Saldana, John Cho
Star Trek Beyond: Chris Pine, Sofia Boutella
Star Trek Beyond: Zachary Quinto, Karl Urban, Sofia Boutella

Un eveniment special ce ar trebui să facă vâlvă în lumea cinematografiei, mai ales că această premieră, are loc cu două zile de sosirea filmului în celelalte cinematografe din lume. În cel mai recent trailer pentru Star Trek Beyond, trailer ce va fi şi ultimul înainte de premieră peliculei, lucrurile devin destul de clare, iar noile imagini, ne arată că echipajul navei Enterprise, trebuie să supraviețuiască pe o planetă necunoscută. Probabil cel mai promovat element al filmului, rămâne deocamdată conflictul personajului central, Kirk, care încearcă să îşi găsească propria cale, pentru a ieși de sub umbra tatălui său. Să sperăm că acesta nu va fi singurul conflict asupra căruia se concentrează filmul. De asemenea, acest trailer nou trailer, scoate în evidenţă, piesa lui Rihanna – Sledgehammer, care face parte din coloana sonoră oficială Star trek Beyond, o piesă ce nu îşi are locul într-un film Star Trek.

POSTER STAR TREK BEYOND

Star Trek Beyond, ajunge în cinematografe pe 22 Iulie şi are în distribuţie actori ca Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin și Karl Urban.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.