Trailer Nou INFERNO: Expertul TOM HANKS Încearcă Să Prevină O Catastrofă Mondială

Personajul lui Tom Hanks, expertul în simbolistică Robert Langdon, revine în al treilea film din seria de adaptări Codul Lui DaVinci, şi în noul trailer pentru producţia ce se intitulează Inferno.

Profesorul de simbolistică Robert Langdon, revine în al treilea film din seria de adaptări Codul Lui DaVinci, intitulat INFERNO.

În cea mai recentă aventură a expertului Robert Langdon (Tom Hanks), profesorul de simbolistică este din nou într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi un mister și pentru a opri un virus ce ar putea fi declanșat la scară mondială. În mod natural, indiciile acţiunilor sale din Inferno, sunt ascunse în opere literare antice, de data aceasta în mod special în Infernul Lui Dante. Şi ca să păstreze tradiţia filmelor anterioare, revin toate urmăririle alerte şi toate misterele ce ne lasă cu gura căscată, chiar dacă totul în Inferno, pare o copie fidelă a filmelor anterioare. Totuşi, întrebarea crucială este aici: în cât de multe necazuri poate intra un profesor de simbolistică?

Tom Hanks şi Irrfan Khan în filmul Inferno
Tom Hanks şi Felicity Jones în filmul Inferno
Tom Hanks în filmul Inferno

În acest context, după ce se trezeşte într-un spital din Italia cu o amnezie, Robert Langdon, începe un un joc mental cu un adversar misterios, ce îl atrage într-o serie de ghicitori ingenioase. Înconjurat de indicii nemaivăzute plasate în capodopere de artă clasică, multe pasaje secrete și știință futuristă, Langdon se trezeşte ameninţat cu moartea, atunci când are parte de o înscenare. Aflat sub presiune şi urmărit în conţinu, el trebuie să conceapă un plan grandios de salvare a lumii de un virus mortal ce plănuieşte reducerea treptată a populației. Dar, probabil cea mai mare dilemă a sa, este să afle cine stă în spatele acestui plan de genocid fără precedent.

Poster Inferno

Regizat de Ron Howard după un scenariu conceput de Dan Brown şi David Koepp, filmul Inferno, ajunge în cinematografe pe 28 Octombrie și mai are în distribuţie actori ca Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, și Sidse Babett Knudsen.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.