Trailer WESTWORLD: Noul Serial SF De La HBO Despre Zorii Inteligenţei Artificiale

Trailer WESTWORLD: Noul Serial SF De La HBO Despre Zorii Inteligenţei Artificiale

Noul trailer pentru mult aşteptata dramă SF, Westworld, dezvăluie cât de întunecată şi de intrigantă este odiseea de 10 episoade a serialului creat de cei de la HBO, despre zorii inteligenţei artificiale.

Unul din producătorii executivi al noului serial este Jonathan Nolan (The Dark Knight) și J.J. Abrams, iar dacă filmul a fost ridicat în slăvi pe vremuri, serialul de la HBO, este lăudat şi acum, fiind supranumit „o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și despre viitorul păcătos al omenirii”. Westworld, combină intriga din filmul original, cu ceva elemente sci-fi noi, ce oferă observaţii detailate despre parcul de distracții pentru adulți, în care umanoizii sintetici ajută la re-crearea câtorva perioade diferite din istorie. Drama science fiction de zece episoade, este o odisee despre evoluția inteligenţei artificiale, ce este stabilită la intersecția viitorul apropiat și trecutului reinventat, o lume în care orice fantezie indiferent cât de nobilă sau depravată este ea, poate fi îndeplinita. Inspirat de filmul Westworld, scris și regizat de Michael Crichton, unde un parc de distracții introduce clienţii într-o lume sintetică ce este populată de roboţi de ultimă generaţie, ce seamănă leit cu oamenii.

Trailer nou pentru mult aşteptata dramă SF Westworld
Trailer nou pentru mult aşteptata dramă SF Westworld
Trailer nou pentru mult aşteptata dramă SF Westworld
Trailer nou pentru mult aşteptata dramă SF Westworld

Adaptarea filmului de lung metraj din 1973, (ce îl poţi vedea AICI), în care a jucat Yul Brennyr în rolul robotului rebel care începe să atace clienţii din parcul de distracţii, după ce o eroare neașteptată îl deraiază de la cursul normal al lucrurilor, va avea o întorsătură foarte diferită faţă de povestea pe care şi-a imaginat-o autorul Michael Crichton. Westworld, este cel mai promițător serial în dezvoltare al celor de la HBO, producţie ce nu a fost lipsită de câteva probleme de-a lungul filmărilor. Producția a fost oprită recent din cauza unor diferenţe creative dintre regizor şi producători, dar din câte se pare, serialul este din nou pe drumul cel bun: el se îndreaptă spre premiera sa din cursul acestui an. Cu Game Of Throne aproape de final, cei de la HBO vor simţi o lipsă serioasă al unui serial dramă cu audienţă mare. Dar, suntem siguri că HBO, va avea nevoie de mult mai multe produse decât Westworld, deşi serialul SF, pare foarte promiţător. Din imaginile trailerului, serialul pare mult mai întunecată decât ne așteptam, iar acest lucru, nu este neapărat un lucru rău. Suntem curioşi să vedem perspectivă din care va trata serialul ramificațiile filosofice ale inteligenţei artificiale construite pentru amuzamentul omenirii. Mai mult decât atât, folosind fundalul vestului sălbatic, suntem curioşi să vedem care va fii diferenţă izbitoare dintre vechi şi nou, mai ales în contrast cu răceala puternică a interioarelor futuriste.

Trailer nou pentru mult aşteptata dramă SF Westworld

Serialul este programat să aibă premiera pe HBO în această toamnă şi are în distribuţie actori ca Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro și Clifton Collins, Jr.

 

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.