În Primul Clip Din STAR TREK BEYOND: Uhura Îl Părăseşte Pe Spock

Primul clip din aventura spaţială Star Trek Beyond, ne prezintă o situaţie amuzantă în care Bones (Karl Urban), comentează insistent, momentul despărţirii lui Spock (Zachary Quinto) de Uhura (Zoe Saldana).

Primul Clip Din STAR TREK BEYOND

La aproape trei săptămâni de la premieră, cei de la Paramount Pictures au dezvăluit şi primul clip din filmul Star Trek Beyond, regizat de data aceasta de Justin Lin, veteranul cineast al francizei Fast And Furious. Filmul preia acţiunea cam de unde a lăsat-o Star Trek Into Darkness, găsind echipajul navei Enterprise în mijlocul unei misiuni de cinci ani în spaţiu. Personajele îndrăgite se confruntă de data aceasta cu o amenințare nouă și terifiantă, ce devastează nava U.S.S. Enterprise şi dezbină echipajul navei. Evident, Star Trek Beyond, nu aduce îmbunătăţiri doar în ceea ce priveşte scaunul de regizor. Simon Pegg și Doug Jung, au preluat atribuțiile de scenarişti ai filmului, iar Roberto Orci şi Alex Kurtzman, cei care au creat scenariul pentru primele două filme, sunt de data aceasta, producători.

Primul Clip Din STAR TREK BEYOND

Acest clip, este destul de concentrat pe personajele interpretate de Zachary Quinto, Zoe Saldana şi Karl Utban, şi ne prezintă un moment amuzant ce se petrece între Spock, Uhura și Bones, ale cărui comentarii par să îl deranjeze pe Spock, mai ales că ele vin într-un moment cu totul nepotrivit, ce scoate în evidenţă complexitatea relației dintre cei doi. Poate ar fi bine să menţionăm aici că producţia Star Trek Beyond, va avea premiera mondială la convenţia Comic-Con din San Diego pe 20 iulie, în cadrul primei proiecţii în aer liber realizată vreodată de IMAX cu o orchestră live.

Primul Clip Din STAR TREK BEYOND

În film mai joacă Chris Pine, Idris Elba, Sofia Boutella, regretatul Anton Yelchin, și John Cho.
Star Trek Beyond ajunge în cinematografe pe 22 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.