Daenerys Targaryen: Urzeala Tronurilor Sezonul 7

GAME OF THRONES SEZONUL 7 Va Avea Premiera Vara Viitoare Cu Mai Puține Episoade

HBO dezvăluie că Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, va avea premiera de abia vara viitoare şi va fi mai scurt cu trei episoade decât sezoanele anterioare.

Urzeala Tronurilor Sezonul 7, va fi mai scurt cu trei episoade

Iarna este aproape, dar există un preț ce trebuie plătit. Ştiam încă din episodul pilot al serialului Game Of Thrones„Iarna se apropie”, iar acum că este în cele din urmă vremea să vedem iarna, aceasta vine cu un avertisment: va trebui să o mai așteptam. Am auzit zvonuri recente cum că producția pentru Sezonul 7 al serialului Game Of Thrones, va începe mai târziu decât în ​​mod obișnuit, pentru că regizorii David Benioff și D.B. Weiss, au nevoie de locații ce trebuie să fie mai hibernale, iar acum, cei de la HBO, au dezvăluit nu numai că filmările nu vor începe la sfârșitul lunii iulie, dar şi că Sezonul 7 al serialului, va avea mai puţine episoade. Aşadar, data premierei noului sezon, ce trebuia să fie prin martie sau aprilie anul viitor, va suferi o amânare, până în vara lui 2017. Asta înseamnă că serialul Game Of Thrones nu va fi eligibil pentru Premiile Emmy din 2017. Dar asta nu e tot! Tot cei de la HBO, au confirmat că Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor va avea doar șapte episoade, nu 10 ca sezoanele trecute. Chiar dacă se zvonea că acest sezon, penultimul de altfel, ar putea fi mai scurt, probabil acest lucru înseamnă Sezonul 8, fiind cel final, va fi probabil doar de șase episoade, cu toate că nu am fi surprinşi dacă finalul serialului ar fi doar un episod surpriză de două ore. Producția pentru Sezonul 7 Game Of Thrones, va începe în Irlanda de Nord, cu filmări suplimentare care vor avea loc în Spania și Islanda.

Jon Snow în Episodul 9 Sezonul 6 Game Of Thrones: Battle Of The Bastards

După cum s-a anunțat anterior, Alan Taylor, Jeremy Podeswa, Mark Mylod, și Matt Shakman vor regiza episoade în Sezonul 7 al serialului.
Probabil vom auzi şi alte ştiri tulburătoare despre Urzeala Tronurilor Sezonul 7, în timpul panoul de la convenţia Comic-Con de vineri.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.