KONG SKULL ISLAND: Primul Trailer Ne Urează Bun Venit Pe Insula Monstrului Iconic

Primul trailer pentru producţia Kong: Skull Island, face o incursiune pe insula lui King Kong, în timp ce aflăm ce se ascunde în spatele originii monstrului gigant.

Primul trailer pentru Kong: Skull Island

La 11 ani după ce remake-ul lui Peter Jackson, King-Kong, regizorul Jordan Vogt-Roberts, va reînvia franciza cu Kong: Skull Island, unde vom vedea povestea unei echipe diverse de exploratori, ce se aventureze adânc în teritoriu necunoscut al unei insule din Pacific, unde vor găsi tărâmul mitic al celebrului Kong. Și puteţi fi siguri că acest Kong, este mult mai deosebit decât orice ai văzut până acum. Nu doar că este de cinci ori mai mare decât înălțimea unei ființe umane, ci şi aspectul său foarte cinematografic, ajutat de efectele speciale uimitoare.

Tom Hiddleston și Brie Larson conduc distribuţia filmului Kong: Skull Island

În mod clar intenția filmului Kong: Skull Island, nu este de a crea doar o creatură ce este suficient de asemănătoare cu oameni, pentru a atrage empatie între specii, ci şi aceea de a readuce în atenţia publicului larg, monstru din filmul clasic, care este probabil în noul film, cel mai convingător, mai ales că îl vedem în picioare. Rezultatul, este aspectul fantastic al unui film cu monstrul clasic, ce vine dintr-o epocă trecută, deși cu mașini și efecte speciale ce aduc povestea în zilele noastre.

Tom Hiddleston și Brie Larson conduc distribuţia filmului Kong: Skull Island, deși ei nu au parte de nici un dialog în acest prim trailer, alături de Samuel L. Jackson şi John Goodman, dar și John C. Reilly, Tian Jing, Corey Hawkins , Jason Mitchell, John Ortiz, Thomas Mann, Shea Whigham, Toby Kebbell, și Eugene Cordero.
Kong: Skull Island, ajunge în cinematografe pe 10 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.