TDFN_RO_Justice_League_2017_Primul_Trailer_

JUSTICE LEAGUE: În Primul Trailer Uimitor, BATMAN Adună O Echipă De Super-Eroi

Alimentat de credința sa în umanitate și inspirat de actul altruist al lui Superman, Bruce Wayne, cere ajutorul unor aliaţi puternici, pentru a se confrunta cu un inamic inimaginabil, în primul trailer pentru JUSTICE LEAGUE.

Împreună, Batman şi Wonder Woman, lucrează rapid pentru a găsi și a recruta o echipă de oameni cu puteri anormale, totul în numele umanităţii, care este pe cale să înfrunte o amenințări nouă. Dar, în ciuda formării acestei echipe fără precedent, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, poate fi deja prea târziu pentru a salva planeta de un atac de proporții catastrofale. Atunci când regizorul Zack Snyder a participat la convenţia Comic-Con Internaţional din 2014 și 2015, a adus cu el primele imagini din Batman v Superman: Dawn of Justice, clip ce a subliniat tonul sumbru și curajos al filmului. În acest an, regizorul a adus cu el un nou clip de două minute și jumătate din viitoarea senzaţie DC, Justice League, aventura echipipei celor mai buni super eroi din universul DC. Atunci când Warner Bros a anunțat line-up-ul pentru convenţia Comic Con Internaţional 2016, filmul Justice League, a fost în mod misterios absent.
Justice LeagueBen Affleck (Batman) şi Jason Momoa (Aquaman) în Justice LeagueEzra Miller (Flash) în Justice LeagueJason Momoa (Aquaman) în Justice LeagueAșa că, dezvăluirea unui clip din Justice League, a fost o surpriză pentru toată lumea. Studioul a dezvăluit şi o imagine concept din Justice League, o imagine ce ne oferă o privire mai bună la costumele lui Aquaman și Flash. Trailerul începe în ceea ce arată ca un bar într-un mic sat de pescuit, unde Bruce Wayne apare în căutarea unui străin (Aquamen), ce aprovizionează satul cu hrană. Apoi îl vedem pe Bruce Wayne în apartamentul lui Barry Allen (The Flash), cu care are o primă intlnire amuzantă. Clipul se termină cu un montaj rapid al întregii echipe în acțiune, unde îl vom vedea pentru prima dată pe Cyborg. Iar dacă e să ne luăm după reacţiile fanilor, clipul Justice League, realizează exact ceea ce a intenționat să realizeze: să ne demonstreze că acest film este mai amuzant din cauza conflictelor de personalități interesante dintre super-eroii prezenţi.
Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller și Ray Fisher în Justice League
Regizat de Zack Snyder, producţia Justice League, îi reuneşte pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman), ce vor avea parte de noii veniţi Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) și Ray Fisher (Cyborg). În filme mai joacă J.K. Simmons, Willem Dafoe şi Amber Heard.
Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.