TDFN_RO_King_Arthur_Legend_Of_The_Sword_Primul_Trailer

Primul Trailer KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD Povestea Clasică Într-o Viziune Diferită

Primul trailer uimitor pentru fantezia de acţiune a regizorului Guy Ritchie, intitulată King Arthur: Legend Of The Sword, reinventează povestea clasică a regelui Arthur şi o transformă într-o aventură epică plină de acţiune dinamică.

Stilul inconfundabil al regizorului Guy Ritchie, scoate în evidenţă primul trailer al filmului King Arthur: Legend Of The Sword, o curajoasă reinventarea a poveştii clasice a regelui Arthur, interpretat de Charlie Hunnam, care se trezeşte disputându-şi titlul împotriva unchiului său tiranic interpretat de Jude Law, care-i ucide pe tatăl și pe fratele său.
Asta este legenda pe care o ştim noi. Dar de la prima vedere, nimic nu pare cum a fost în istorie, iar această nouă adaptare, ca și în cazul adaptări lui Sherlock Holmes, totul este mult mai alert şi plin de acţiune.
Evident, Regele Arthur, este cel mai proeminent personaj al poveștii ce este adaptată în King Arthur: Legend Of The Sword, împreună cu tot felul de lupte de stradă, magie, un mamut uriaș și o grămadă de acţiune stilizată. Punctul central al narațiunii ar fi aparent Arthur, care scoate sabia din piatră și îşi revendică locul de drept ca rege al poporului său, în timp ce se încaieră cu toată lumea.
Trailerul arăt destul de bine, cu o cinematografie frumoasă şi bine lustruită, în cea mai mare parte. Vom ştii cu siguranţă dacă totul este doar un film de acţiune sau o producţie istorică cu valoare, atunci când următorul trailer se va lansa, dar pentru moment, trailerul ne arată chintesența viziuni lui Guy Ritchie, o nouă faţă modernă dată unui text istoric, cu o atitudine diferită în dialoguri, design, și acţiune.

Poster King Arthur: Legend Of The Sword

Având un scenariu conceput de Joby Harold, Guy Ritchie și Lionel Wigram, filmul mai are în distribuţie actori ca Astrid Berges-Frisbey, Eric Bana, Djimon Hounsou, şi Aidan Gillen.
King Arthur: Legend Of The Sword, va ajunge în cinematografe pe 24 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.