Primul Trailer HACKSAW RIDGE: Noua Dramă După Fapte Reale Regizată De MEL GIBSON

Lionsgate a dezvăluit primul trailer oficial pentru filmul Hacksaw Ridge, drama despre al Doilea Război Mondial, producţie ce marchează primul efort regizoral al lui Mel Gibson, după filmul din 2006, Apocalypto.

Bazat pe o incredibilă poveste adevărată, filmul Hacksaw Ridge, îl are în rolul principal pe actorul Andrew Garfield, în rolul lui Desmond Doss, un colaborator conștiincios și medic al armatei, care a refuzat să poarte armă în timpul celui de al doilea război mondial, dar care a salvat 75 de oameni în timpul celei mai sângeroase bătălii din război, fără a trage măcar un singur glonț. Iar dacă e să ne luăm după primul trailer, filmul arată incredibil de bine. Orice ai spune sau gândi despre Mel Gibson, este cu siguranţă un regizor incontestabil de talentat și să-l vedem că abordează acest tip special de material bazat pe fapte reale, este un lucru fascinant. Şi din câte se vede, Mel Gibson are o armă secretă: Andrew Garfield, unul dintre cei mai buni actori tineri ce lucrează astăzi la Hollywood.

Hacksaw Ridge îl are în rolul principal pe actorul Andrew Garfield

Andrew este şi el magnific în rolul lui Doss, unu rol care ar putea cu siguranță să-l pună pe listă scurtă de nominalizaţi la Oscarul pentru cel mai bun actor. Oare ar putea ca recunoașterea filmului ce arată fantastic să extindă premiile primite de Mel Gibson ? Sau poate filmul în sine ? Este încă devreme să ne pronunţăm, dar filmul Hacksaw Ridge, este cu siguranţă unul meritos, şi îşi va face debutul de prestigiu, luna viitoare la Festivalul de Film de la Veneția, așa că vom ști destul de curând dacă are un scenariu bun care să-l susțină. Pentru moment, acest trailer este incredibil de promițător și cu siguranţă ne provoacă o poftă incredibilă de a vedea mai multe asemenea drame de război.

POSTER HACKSAW RIDGE

Cu un scenariu re-conceput de Robert Schenkkan şi Andrew Knight, filmul mai are în distribuţie actori ca Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths, și Vince Vaughn.
Noul film al regizorului Mel Gibson, este programat să ajungă în cinematografe pe 4 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.