BEN-HUR: Noul Trailer Ne Poartă În Vremuri Istorice Şi Biblice De Restrişte

Prințul acuzat pe nedrept de fratele său adoptiv şi istoria răzbunării lui Ben-Hur, readaptată într-un blockbuster de acţiune antic, ne poartă din nou în vremuri istorice, cu un nou trailer.

Noul trailer pentru filmul Ben-Hur ne poartă În vremuri istorice

Ben-Hur, adaptarea romanului lui Lew Wallace de către regizorul filmului Wanted, Timur Bekmambetov, este cu siguranţă ceva deosebit şi ieşit din comun faţă de adaptarea din 1959 a regizorul William Wyler, cu Charlton Heston în rolul principal. Această adaptare nouă, aduce mai multe din aspectele biblice ale romanului lui Wallace, în timp ce spune povestea personajului principal în paralel cu povestea lui Isus Hristos. Jack Huston este actorul interpretează rolul lui Judah Ben-Hur, un prinț care este acuzat pe nedrept de trădare de către fratele său adoptiv Messala (Toby Kebbell), ce l-a defăimat şi i-a luat titlul de nobil, separându-l de familia sa și de femeia pe care o iubește (Nazanin Boniadi). După ce este forțat să devină sclav, el se întoarce în ţara lui pentru a căuta răzbunare, dar în schimb găsește răscumpărare.

Rodrigo Santoro, joacă rolul lui Isus Hristos în filmul Ben-Hur 2016
Toby Kebbell şi Jack Huston în filmul Ben-Hur 2016
Morgan Freeman şi Jack Huston în filmul Ben-Hur 2016

În același timp, Rodrigo Santoro, joacă rolul lui Isus Hristos, și în timp ce încă nu am văzut modul în care povestea biblică va fi integrată în povestea lui Ben-Hur, filmul se laudă că îl are pe producătorul filmului The Bible, Mark Burnett, aşa că noul Ben-Hur ar putea foarte bine marca un crossover major între producţiile cu credință și superproducțiile majore de la Hollywood. Acest nou trailer, scoate puţin mai mult în evidenţă acţiunea din vremurile biblice, cu ceva nuanțe din filmul 300, împrăștiate peste tot. Timur Bekmambetov, are un talent interesant de a scoate în evidenţă efectele vizuale, dar povestirile lui din filme precum Abraham Lincoln: Vampire Hunter lasă de dorit. Iar dacă e să ne spunem părerea, noul Ben-Hur, ar foarte bine să se încadreze în categoria remake-urilor inutile. Un remake al unuia dintre cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor.

Poster Ben-Hur 2016

Dacă încă nu ştiai, adaptarea pentru marele ecran a filmului, se bazează pe romanul atemporal al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale Of The Christ.
În film mai joacă Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, și Sofia Black-D’Elia.
Ben-Hur, va ajunge în cinematografe pe 12 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.