Trailer Nou BLOOD FATHER: Actorul MEL GIBSON Este Gata Din Nou De Acţiune

Mel Gibson este un tată fioros în noul trailer pentru thrillerul Blood Father, unde fiica sa înstrăinată, apelează la el atunci când nişte traficanţi de droguri o caută să o lichideze.

MEL GIBSON este din nou gata pentru acţiune în noul trailer pentru thrillerul BLOOD FATHER

Înţelegem că Liam Neeson a fost un adevărat „baddass” în Taken. Nu există nici un dubiu în privinţa asta. Actorul ce pe vremuri a fost Darkman, s-a reinventat complet cu spectacolul de acțiune sprijinit de regizorul Luc Besson, și a dat totul pentru a deveni un star de acţiune, cucerind inclusiv box office-ul. Așa că, atunci când vedem ceva de genul Blood Father, film în care Mel Gibson poartă o barbă excelentă și se luptă pe o mică armată de traficanţi de droguri pentru a-şi salva fiica înstrăinată, nu este un element chiar surprinzător. În cel mai recent trailer pentru thrillerul „ia-ţi mâinile de pe fiica mea” intitulat Blood Father, împreună cu posterul destul de elegant pentru film, puteți vedea în mod clar că Mel Gibson, are parte de bucata lui de acțiune. Şi chiar dacă în principiu Mel Gibson ar ascunde ceva în acest trailer pentru mai târziu, în esență, trailerul ne arată aproape întregul fir narativ al producţiei.

MEL GIBSON este din nou gata pentru acţiune în noul trailer pentru thrillerul BLOOD FATHER
MEL GIBSON este din nou gata pentru acţiune în noul trailer pentru thrillerul BLOOD FATHER
MEL GIBSON este din nou gata pentru acţiune în noul trailer pentru thrillerul BLOOD FATHER

Filmele de acțiune, nu sunt neapărat cel mai bun gen pentru realizarea unor ţeluri personale. Deşi, Mel Gibson şi-a început cariera cu astfel de filme, nu credem că publicul va mai fi interesat să îl vadă în thrillere de acțiune. Dar, ţinând cont de succesul filmelor personale ale lui Liam Neeson, nu se ştie niciodată. Mai ales că la cârma filmului, stă tot un regizor francez: Jean-Francois Richet (Assault on Precinct 13). Așa că, există speranța ca Blood Father să fie acel film cu buget mic ce ar putea place, genul de film pe care îl vezi odată şi îţi place. Nu există nici un semn că va fi ceva mai mult, ba din contră, trailerul are o mulțime de semne că ar putea fi ceva mai puţin. Doar pentru că Mel Gibson şi-a lăsat barbă, nu înseamnă că este mai convingător în rolul unui tată răzbunător. Totuşi, ne-a fost dor de Mel Gibson şi în ciuda faptului că filmul nu are un subiect tocmai original, actorul arată bine şi joacă la fel de bine.

Oricum, în Blood Father mai joacă Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks şi William H. Macy.
Thrillerul Blood Father, ce a avut premieră la Festivalul De Film De La Cannes pe 21 Mai, ar trebui să ajungă în cinematografe prin luna August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.