TDFN-RO-Echipa-Sinucigasilor

SUICIDE SQUAD: Noul Trailer Fantastic, Dezlănţuie Personajele Principale În Acţiune

Cel mai recent trailer pentru adaptarea SUICIDE SQUAD, dezlănţuie cele mai nebuneşti cadre de acţiune cu echipa celor mai trăznite personaje existente în universul super-eroilor DC Comics.

Noul trailer complet şi probabil ultimul, care a fost lansat în timpul panoului filmului de la convenţia Comic-Con 2016, ne oferă o mulţime de noi imagini din adaptarea fantastică a regizorului David Ayer, despre cei mai ticăloşi super-eroi care există în universul DC Comics. În schimbul clemenţei, trupa de şoc cunoscută ca şi Task Force X, adică Suicide Squad, este gata să execute misiuni periculoase şi secrete, atunci când o agenţie guvernamentală secretă o cere. Acesta este aspectul cel mai extins pe care l-am văzut până acum al filmului curajos și este perfect sincronizat cu diferite melodii din coloana sonoră a filmului oficial Suicide Squad. Şi sună aproape ca o simfonie modernă.

Noul Trailer Fantastic pentru adaptarea SUICIDE SQUAD

Campania de marketing pentru acest film a fost una interesantă şi nemaivăzută, încă de când a început, chiar dacă filmul a pierdut puţin din frenezia debutului brusc atunci când trailerul lansat la Comic-Con anul trecut, s-a scurs on-line. Acest trailer fantastic, ce pare a fi cel final pentru film, este exact ceea ce trebuie pentru a convinge fanii să ajungă în cinematografe în doar câteva săptămâni, și suntem mai mult decât emoţionaţi să vedem ce rezultă din aceste situații comice prezente în Suicide Squad. Filmul, are un aspect curajos şi emite o senzație de cinematografie unică, mai ales că regizorul David Ayer (Fury), a avut libertatea necesară de a crea ceva propriu, mai degrabă decât să imite ceea ce Zack Snyder a facut pentru super-eroii Universului Cinematic DC.

POSTER SUICIDE SQUAD

Scris și regizat de David Ayer şi avandu-i pe Geoff Johns, Zack Snyder, şi Deborah Snyder ca producători executivi, Suicide Squad are o distribuţie de excepţie, încăpând cu Jared Leto (Joker), Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Ben Affleck (Batman), Cara Delevingne, Viola Davis, Jai Courtney, Adam Beach, Adewale Akinnuoye- Agbaje, Jay Hernandez, Joel Kinnaman şi Karen Fukuhara. Scott Eastwood, Common, Ike Barinholtz, David Harbour, și Jim Parrack, fac parte şi ei din distribuţie, în roluri secundare.
Suicide Squad, va fi lansat în cinematografe la nivel mondial pe 5 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.